Pokemon Company kondigt Pokemon Players Cup aan

Pokemon Company kondigt Pokemon Players Cup aan

The Pokémon Company International heeft de Pokémon Players Cup aangekondigd, een online toernooi voor Masters Division-deelnemers dat in juli 2020 begint.

Concurrenten in het Pokémon Trading Card Game (TCG), het Pokémon Sword en Pokémon Shield Video Game Championships (VGC) en Pokkén Tournament DX krijgen de kans om te bewijzen dat ze de allerbeste zijn in deze officiële Play! Online Pokémon-toernooi voor spelers over de hele wereld.

Over de Pokémon Players Cup

De Pokémon Players Cup bestaat uit twee fasen. In juli 2020 zullen in aanmerking komende spelers strijden in een dubbele eliminatiebeugel, uitgesplitst naar ratingzones, om de topspelers in elke ratingzone te bepalen. Die topklassers staan ​​tegenover elkaar in de laatste fase van de Pokémon Players Cup in augustus 2020, wanneer de winnaar wordt gekroond tot kampioen van de Pokémon Players Cup en een Travel Award verdient voor een toekomstig internationaal kampioenschap, onderdeel van het traditionele spel ! Pokémon Championship Series.

“De competitieve Pokémon-community is heel bijzonder en we kunnen niet wachten tot spelers virtueel contact met elkaar maken in de nieuwe online Pokémon Players Cup”, zegt Colin Palmer, vice-president marketing bij The Pokémon Company International. “Met het uitstel van traditioneel spelen! Pokémon persoonlijke toernooien, we hopen een aantal intense veldslagen en de legendarische sportiviteit van de community te zien tijdens de Pokémon Players Cup. “

TGC & VGC

Pokémon TCG- en VGC-deelnemers moeten zich tijdens hun volgende evenementen kwalificeren voor de Pokémon Players Cup. Trainers moeten hun A-game meenemen naar deze aankomende kwalificatiewedstrijden, zodat ze kunnen deelnemen aan de Pokémon Players Cup!

Pokémon TCG-kampioenschappen

Pokémon TCG-deelnemers kwalificeren zich via hun ranglijst op het juni-klassement (standaardformaat, toernooirep) in het Pokémon Trading Card Game Online.

Pokémon VG-kampioenschappen

Pokémon Video Game Championships-deelnemers kwalificeren zich via de Pokémon Sword en Pokémon Shield International Challenge May Online Competition, die loopt van 21 tot 24 mei 2020.

Masters Division-deelnemers in de Pokémon VGC moeten eindigen bij de best in aanmerking komende Trainers in hun beoordelingszone voor de May International Challenge om zich te kwalificeren voor de Pokémon Players Cup.

  • Noord-Amerika: top 256
  • Europa: Top 256
  • Oceanië: top 128
  • Latijns-Amerika: Top 256

Houd er rekening mee dat Pokémon VGC-deelnemers alleen in aanmerking moeten komen als ze koppel hun Nintendo-account aan hun Pokémon Trainer Club-account voordat je je aanmeldt.

Pokkén Tournament DX Championships

Pokkén Tournament DX-deelnemers kunnen zich in de toekomst rechtstreeks inschrijven voor de eerste fase van de Pokémon Players Cup, en binnenkort meer details op Pokemon. com .

Tijdens de Pokémon Players Cup gaan bovendien elk van de Pokémon TCG-, Pokémon VGC- en Pokkén Tournament DX-competities van start met een speciaal uitnodigingsevenement, waarbij de winnaars zich kwalificeren voor de laatste fase van de competitie.

Trainers kunnen op de hoogte blijven van pokemon.com/uk/play- pokemon / voor meer aankomende informatie over de Pokémon Players Cup en waar fans alle actie kunnen volgen via stream.

Ad