Pokemon Evolutions Aflevering 3 – The Visionary

Pokemon Evolutions Aflevering 3 – The Visionary

The Pokémon Company heeft de volgende aflevering van zijn nieuwe korte animeserie Pokémon Evolutions geüpload. De derde aflevering is getiteld “The Visionary”

Als je je droom najaagt, geef je dan op als iedereen je vertelt dat het verkeerd is? Moet je luisteren? Of blijf je je visie volgen, ook al brengt dat heel Kalos in gevaar?

Voor Lysandre is dat nooit een vraag geweest… Ontdek of het plan van Lysandre werkelijkheid wordt in aflevering 3 van Pokémon Evolutions!

video

The Visionary

‘The Visionary’, de nieuwste aflevering van de nieuwe gelimiteerde animatieserie, neemt ons mee naar de Kalos-regio, waar we Lysandre inhalen.

De derde aflevering van de nieuwe animatieserie Pokémon Evolutions is nu te bekijken op Pokémon TV en het officiële Pokémon YouTube-kanaal.

Getiteld “The Visionary”, neemt aflevering 3 ons mee naar de Kalos-regio, die werd verkend in Pokémon X en Pokémon Y. De aflevering concentreert zich op Lysandre, de vurige leider van Team Flare. Lysandre heeft een idee waarvan hij denkt dat het uiteindelijk de wereld ten goede zal komen, maar niet iedereen is het met zijn visie eens. Stem af op deze nieuwe aflevering om te zien of zijn plan werkelijkheid wordt.

Aflevering 4 van Pokémon Evolutions staat gepland voor debuut op 21 oktober 2021. Blijf kijken op Pokemon.com zodat je toekomstige afleveringen van deze geanimeerde reis door de vele regio’s van de wereld van Pokémon niet mist.