Pokemon Evolutions – Aflevering 4 – The Plan

Pokemon Evolutions – Aflevering 4 – The Plan

The Pokémon Company heeft de volgende aflevering van zijn nieuwe Pokémon Evolutions korte anime-serie geüpload. De vierde aflevering is getiteld The Plan en richt zich op Ghetsi’s uit de Unova-regio, terwijl hij zijn grootse plan voor N en Team Plasma uitvoert.

video
play-rounded-fill

The Plan – Pokémon Evolutions: Aflevering 4

Een sinister complot dat zowel mensen als Pokémon manipuleert, is gerealiseerd!

Alle plannen van Ghetsis vallen op hun plaats, maar wat betekent dat voor het lot van de Unova-regio? Stem af op aflevering 4 van Pokémon Evolutions om erachter te komen!

Over Pokemon Evolutions 

The Pokémon Company International heeft onlangs “Pokémon Evolutions” aangekondigd, een nieuwe, beperkte animatieserie die is gemaakt om het 25-jarig bestaan ​​van de wereldwijde entertainmentfranchise te vieren.

De serie van acht afleveringen neemt fans mee op een reis door alle bekende regio’s van de Pokémon-wereld die zijn verkend in de populaire kernvideogamefranchise sinds de lancering 25 jaar geleden. Gedurende 2021 heeft The Pokémon Company International fans uitgenodigd voor een retrospectieve reis van deze regio’s en de Pokémon die er oorspronkelijk in zijn ontdekt.

Net als de retrospectieve begint de serie in de Galar-regio, meest recentelijk verkend in de nieuwste videogames Pokémon Sword en Pokémon Shield, en culmineert in de Kanto-regio, die oorspronkelijk werd verkend door spelers in de eerste games uit de franchise, Pokémon Red en Pokémon Green in 1996. Elke aflevering gaat over een verhaal uit een andere regio in omgekeerde chronologische volgorde van waaruit ze voor het eerst werden verkend in de games: Galar, Alola, Kalos, Unova, Sinnoh, Hoenn, Johto en Kanto. In elke aflevering worden bekende verhalen uit de Pokémon-kennis vanuit een nieuw perspectief verteld.

Colin Palmer, vice-president marketing voor The Pokémon Company International;

‘Pokémon Evolutions’ is zowel een opwindende nieuwe collectie animatie voor het merk als een bedankje voor de miljoenen fans over de hele wereld die ons in de afgelopen 25 jaar hebben vergezeld op deze reis. Elke regio is een toetssteen geweest voor nieuwe generaties Pokémon Trainers naarmate het merk groeide, en we wilden dat ‘Pokémon Evolutions’ een eerbetoon zou brengen aan die erfenis en tegelijkertijd innovatief en eigentijds zou zijn.

Het is een nieuw avontuur en tegelijk vertrouwd. En met de laatste aflevering die zich afspeelt in Kanto, is ‘Pokémon Evolutions’ een zinvolle manier om onze jubileumvieringen te beëindigen op de plaats waar het 25 jaar geleden allemaal begon voor Pokémon.