Pokemon GO Adventure Sync beschikbaar voor trainers van een bepaald level

Pokemon GO Adventure Sync beschikbaar voor trainers van een bepaald level

Het officiële Pokemon GO Twitter-account heeft aangekondigd dat de Adventure Sync-functie nu beschikbaar is voor alle level 40, 35 en 30 trainers. Ja … updates.

De Adventure Sync-functie, die acties op de achtergrond vastlegt en uw stappen telt en eieren, enz. Haalt, zal te zijner tijd naar meer trainers worden uitgerold. Je kunt hier meer over de functie lezen.

Over Adventure Sync

Adventure Sync is een optionele modus waarmee je je afgelegde kilometers kunt registreren, zelfs wanneer de Pokémon GO-app niet is geopend. Je kunt actief blijven en Buddy Candy verdienen of eieren uitbroeden zonder de batterijlevensduur van je apparaat aanzienlijk te beïnvloeden.

Wanneer je Buddy Pokémon Candy heeft gevonden of wanneer een ei op het punt staat uit te komen, kun je inschakelen om een pushmelding te ontvangen. Als extra bonus ontvangt u wekelijkse fitnessrapporten om uw voortgang te volgen en om beloningen te verdienen voor het bereiken van wekelijkse mijlpalen.

Opmerking: Adventure Sync is alleen beschikbaar voor Trainer Levels 5 en hoger en de drempelwaarde is al verlaagd van 40 naar 35 naar 30 … dus … wie weet waar het zal stoppen.