Pokemon GO: Adventure Sync

Pokemon GO: Adventure Sync

De officiële Pokemon-blog heeft aangekondigd Adventure Sync te hebben ingeschakeld in de populaire mobiele game.

video
play-rounded-fill

Wat is Adventure Sync?

Deze handige applicatie kan de gelopen afstand opslaan, je snoep verdienen en ook je eieren uitbroeden, terwijl Pokemon GO gesloten is.

Deze nieuwe functie werkt ook met Apple Health op Apple-apparaten en Google Fit op Android-apparaten.

Onderzoeken met Pokémon GO was nog nooit zo eenvoudig met een nieuwe functie die binnenkort beschikbaar is! Adventure Sync kan uw loopafstanden registreren, zelfs wanneer Pokémon GO niet is gelanceerd, op de achtergrond werkt om uw afstand te bepalen, snoep te verdienen en eieren uit te broeden!

Plus, Adventure Sync levert een wekelijkse samenvatting, waar je voortgang van Incubator en Candy kunt zien, evenals belangrijke activiteitenstatistieken. Check in via je Trainerprofiel om het aantal kilometers te zien dat voor de week is geregistreerd. Verdien elke week beloningen voor elke mijlpaal die je oversteekt en ontvang pushmeldingen wanneer je Buddy Pokémon een snoepje heeft gevonden of wanneer een ei op het punt staat uit te komen!

Je kunt je op elk gewenst moment aanmelden voor Adventure Sync en de functie maakt verbinding met Apple Health op Apple-apparaten en Google Fit op Android-apparaten.

Ad