Pokémon GO Championship Series ​​​​​​​2022

Pokémon GO Championship Series ​​​​​​​2022

The Pokémon Company International heeft meer details gedeeld over de 2022 Play! Pokémon Championship-serie.

Het spel! Pokémon Championship Series brengt deelnemers van over de hele wereld samen in een reeks regionale, internationale en speciale evenementen om te strijden om prijzen en, uiteindelijk, de titel van Pokémon Wereldkampioen. Deze evenementen werden vorig jaar echter uitgesteld en ook uitgesteld tot 2021.

2022

In de 2022 Pokémon Championship Series zullen trainers van over de hele wereld strijden in de Pokémon TCG, de Pokémon Sword- en Pokémon Shield-videogames, de Pokkén Tournament DX-videogame en – voor het eerst – Pokémon GO, voor miljoenen in prijzen en reisawards.

Voor het seizoen 2022 komen sommige spelers in aanmerking voor new age-divisies. Alle spelers die punten hebben verdiend in het seizoen 2020, dat in maart 2020 werd afgelast na negen maanden spelen, krijgen hun punten overgedragen naar het seizoen 2022. Meer informatie over Spelen! Pokémon-leeftijdsindelingen en kampioenschapspunten zijn te vinden via deze link. Meer details over de 2022 Play! Pokémon-seizoen wordt binnenkort aangekondigd.

The Pokemon Company deelde ook hoe ze zouden werken tijdens deze persoonlijke evenementen:

Persoonlijke evenementen

De gezondheid en veiligheid van de competitieve speelgemeenschappen blijven de belangrijkste aspecten van het hervatten van live spelen! Pokémon-evenementen. De situatie wordt voortdurend in de gaten gehouden en de timing voor het begin van persoonlijk Play! Pokémon-evenementen worden bepaald door de gezondheidsmandaten, richtlijnen en aanbevelingen van de betreffende overheidsinstanties. Zodra de persoonlijke evenementen worden hervat, moeten alle deelnemers, verkopers, personeel en toeschouwers zich houden aan het COVID-19-beleid van The Pokémon Company International[1] om de gezondheid en veiligheid van alle aanwezigen te waarborgen. Meer informatie over dit beleid vindt u hier.[2]

Pokémon GO Championship Series

Tijdens de Pokémon Wereldkampioenschappen 2019 waren fans getuige van de inaugurele Pokémon GO Invitational. Nu, in de allereerste Pokémon GO Championship Series, krijgen trainers over de hele wereld de kans om tegen de besten te strijden en een uitnodiging te verdienen voor de Pokémon World Championships van 2022.

Dit officiële Pokémon GO-circuit, georganiseerd in samenwerking met Niantic, begint in 2022. Tijdens het eerste speeljaar zal Pokémon GO te zien zijn op geselecteerde evenementen, waaronder regionale en internationale kampioenschappen. Top Pokémon GO-spelers bij deze evenementen winnen een uitnodiging voor de Pokémon Wereldkampioenschappen 2022. Deze Pokémon GO-evenementen zullen de Senior- en Master-leeftijdsafdelingen bedienen. Meer informatie over evenementenschema’s, toernooiformaat, prijzengeld en meer wordt binnenkort aangekondigd op de Play! Pokémon-website; https://www.pokemon.com/uk/play -pokemon/pokemon-events/pokemon-tournaments/pokemon-world-championships/

Trainers kunnen zich nu voorbereiden op de Pokémon GO Championship-serie. Slots van concurrenten bij Play! Pokémon-evenementen worden beheerd via een registratievenster in twee fasen. Spelers die de Legend-rang in het huidige Pokémon GO Battle League-seizoen behalen, kunnen zich in de eerste paar maanden van 2022 in een korte vroege registratieperiode registreren voor evenementen vóór iemand anders.

Zodra dit venster sluit, worden alle resterende plaatsen beschikbaar gesteld voor spelers van elke rang om zich te registreren. Trainers hebben tot 29 november 2021 de tijd om deel te nemen aan het huidige GO Battle League-seizoen. Het volgende Pokémon GO Battle League-seizoen zal dezelfde rol vervullen voor een tweede reeks live-evenementen.

Om zich voor deze evenementen te registreren, moeten alle deelnemers aan de Pokémon GO-serie hun Pokémon GO-account koppelen aan een Pokémon Trainer Club-account, een Play! Pokémon Player-ID en meld je aan voor de Play! Gebruiksvoorwaarden van Pokémon; https://www.pokemon.com/uk/play-pokemon/play -pokemon-terms-of-use/