Pokemon GO – GO Beyond update rond 30 November

Pokemon GO – GO Beyond update rond 30 November

Niantic heeft de GO Beyond-update voor Pokemon GO aangekondigd, die verschillende nieuwe functies aan de game zal toevoegen.

De nieuwe functies zijn onder meer een verhoging van het niveau naar 50, de introductie van Pokemon uit de Kalos-regio en een 12 dagen durend vriendschapsevenement.

video
play-rounded-fill

GO Beyond-update

Trainers,

Sinds we onze reis samen meer dan vier jaar geleden begonnen, is Pokémon GO op zoveel manieren geëvolueerd. Van de toevoeging van gevechten – Raid Battles, Trainer Battles en Team GO Rocket battles – tot de ontdekking van meer dan 600 verschillende Pokémon die je in het spel kunt tegenkomen, de wereld van Pokémon GO is op spannende, nieuwe manieren blijven veranderen en uitbreiden. .

De week van maandag 30 november, 2020, zal Pokémon GO GO Beyond. We gaan grote veranderingen aanbrengen in de manier waarop trainers hun niveau kunnen verhogen en Seasons kunnen implementeren, een nieuwe manier om in-game-evenementen te ervaren. Niet alleen dat, maar Pokémon oorspronkelijk ontdekt in de regio Kalos komt naar Pokémon GO! 

Level-up herontwerp binnenkort beschikbaar; level cap verhoogd naar 50!

Voor de eerste keer sinds de lancering van de game, nivellering naar boven toe in Pokémon GO wordt steeds opnieuw in evenwicht gebracht. Er zijn in de loop der jaren veel functies toegevoegd en wijzigingen aangebracht in de game, en we hebben ze opnieuw bekeken om het nivelleren leuker dan ooit te maken.

Trainers die level 40 hebben bereikt, krijgen binnenkort de mogelijkheid om level 50 te bereiken! Wees een van de eersten die opscheppen verdient als trainer van niveau 50, tenminste als je klaar bent voor de uitdaging.

Spelers die level 40 nog niet hebben bereikt, zullen het nivelleren gemakkelijker dan ooit vinden met aanpassingen aan de verschillende manieren waarop je XP kunt verdienen!

Experience Pokémon GO op een nieuwe manier met Seasons

We hebben veel van het lopen zowel live als in-game events in Pokémon GO de afgelopen jaren geleerd. We zijn verheugd om alles wat we hebben geleerd in te zetten op een geheel nieuwe manier om in-game Pokémon GO-evenementen: seizoenen te ervaren.

Pokémon die oorspronkelijk in de Kalos-regio zijn ontdekt, komen eraan

Tot nu toe zijn we in Pokémon GO Pokémon tegengekomen die oorspronkelijk zijn ontdekt in Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh, Unova en Galar. Vanaf woensdag 2 december 2020 ontmoeten we Pokémon die voor het eerst zijn ontdekt in de regio waar dromen en avonturen beginnen: Kalos! Met de recente komst van Mega Evolution naar Pokémon GO, voelt het op tijd dat Pokémon die oorspronkelijk in Kalos werd ontdekt – de regio waar Mega Evolution voor het eerst werd ontdekt – hun debuut zullen maken.

Pokémon zoals Chepsin, Fennekin, Froakie, Fletchling en hun evoluties komen naar Pokémon GO, inclusief de langverwachte Greninja en Talonflame! Pyroar zal ook in beide vormen beschikbaar zijn. Hier is een lijst van veel van de Pokémon die je kunt verwachten tegen te komen, hetzij in het wild, via evolutie, of door eieren uit te broeden vanaf 2 december 2020.

 • Chespin
 • Quilladin
 • Chesnaught
 • Fennekin
 • Braixen
 • Delphox
 • Froakie
 • Frogadier
 • Greninja
 • Bunnelby
 • Diggersby
 • Fletchling
 • Fletchinder
 • Talonflame
 • Litleo
 • Pyroar
 • Klefki (Houd er rekening mee dat Klefki alleen in Frankrijk verschijnt.)

Vriendschapsevenement van 12 dagen

Om je voor te bereiden op deze opwindende ontwikkelingen, zal er VANDAAG een reeks opwindende bonussen beschikbaar zijn wanneer we ons 12 Days of Friendship-evenement van start gaan! Nadat de GO Beyond-update live is gegaan, is er in december ook veel te doen om je te helpen profiteren van alle veranderingen, zoals Community Day in december en leuke vakantie-evenementen!

Sinds 2016 is er veel veranderd, zowel in de echte wereld als in Pokémon GO. Wat echter niet is veranderd, is het feit dat we elkaar en onze Pokémon hebben. Zoals Pokémon GO is gegroeid, zijn wij ook gegroeid – als trainers, als gemeenschap en als mensen. De game is onze stoutste verbeelding te boven gegaan en we zijn verheugd om te zien dat het vier jaar later sterk doorgaat.

Het was niet mogelijk geweest zonder jullie allemaal.

Nu is het tijd om samen verder te gaan!

Wees je bewust van je omgeving en volg de richtlijnen van lokale gezondheidsautoriteiten bij het spelen van Pokémon GO. Aankomende evenementen zijn onderhevig aan verandering. Volg ons op social media, meld je aan voor het ontvangen van pushmeldingen en abonneer je op onze e-mails om op de hoogte te blijven. Raadpleeg dit Helpcentrum-artikel voor het laatste nieuws over in-game evenementen en functie-updates.

Ad