Pokemon GO – North Face x Gucci

Pokemon GO – North Face x Gucci

Verzamel Gucci en North Face-items voor je avatar in Pokemon GO en gebruik nu enkele gratis codes! Maak je klaar voor stijl in het wild!

The North Face x Gucci Collection in Pokemon GO-evenement is aangepast vanwege de wereldwijde pandemie volgens een update van Serebii . Dankzij dit evenement zouden Pokemon GO-spelers verschillende Avatar-items kunnen verzamelen door naar PokeStops te gaan, waarbij bepaalde items exclusief zijn voor verschillende delen van de wereld.

North Face x Gucci-collectie

Pokémon GO-trainers kunnen de looks van The North Face x Gucci ontdekken in het spel en in de echte wereld. Deze items zijn beschikbaar via geo-drop bij 100 PokéStops, inclusief Gucci Pin pop-up stores over de hele wereld waar je de items ook in het echt kunt kopen.

Maar deze items zijn in plaats daarvan verplaatst naar codedistributie. Spelers kunnen de onderstaande code gebruiken om die items te ontgrendelen.

Code: GXSD5CJ556NHG

Android-gebruikers kunnen de code in de game gebruiken door naar de winkel te gaan en naar beneden te scrollen. Voor andere manieren om de code te gebruiken, kun je dit helpartikel van Niantic raadplegen.