Pokemon GO Plus+ release in juli 2023

Pokemon GO Plus+ release in juli 2023

De releasedatum voor Pokemon GO Plus+, een nieuwe bijlage die compatibel is met zowel Pokemon GO als Pokemon Sleep, is onthuld door The Pokémon Company.

video
play-rounded-fill

De Pokemon GO Plus+ is een draagbare gadget in de vorm van een Poke Ball die zowel dient als slaaptracker voor het spel Pokemon Sleep en als controller voor het spel Pokemon GO. Het staat gepland voor release op 14 juli 2023. Degenen die hun Pokemon GO Plus+ koppelen aan hun Pokemon GO-accounts, kunnen deelnemen aan een speciaal onderzoeksproject dat hen een Snorlax zal opleveren die een slaapmuts draagt ​​als een unieke beloning.

Over Pokemon GO Plus+

Binnenkort kun je het Pokémon GO Plus Plus-accessoire, dat naar verwachting in juli in de winkelschappen ligt, gebruiken in combinatie met de mobiele game Pokémon GO.

Als je het Pokémon GO Plus Plus-accessoire hebt, kun je Pokémon GO spelen zonder dat je altijd je mobiele apparaat in de gaten hoeft te houden.

Je hebt de mogelijkheid om automatisch PokéStops te laten draaien om goederen te krijgen, en om automatisch Poké Balls naar wilde Pokémon te werpen. Je hebt ook de mogelijkheid om snel te schakelen tussen het slingeren van Great Balls en Ultra Balls met één klik op de knop elke keer dat je speelt.

Wanneer je je Pokémon GO-game gebruikt in combinatie met het Pokémon GO Plus +-accessoire, kun je deelnemen aan Special Research, waardoor je Snorlax kunt tegenkomen met een slaapmuts op. Het lijkt erop dat deze Snorlax nog comfortabeler zal kunnen slapen dan zijn gebruikelijke tegenhangers; waarom ga je het zelf niet eens bekijken?

Met Pokémon GO Plus+ kun je ook eenvoudig bijhouden hoeveel slaap je krijgt. Druk gewoon op de knop in het midden en leg hem naast je kussen.

In de toekomst is het de bedoeling om functies aan Pokémon GO toe te voegen die gebruik zullen maken van de gegevens die tijdens je slaap worden verzameld. We hebben goede hoop dat je een team vormt met Pokémon GO Plus + en gebruik gaat maken van deze mogelijkheden zodra ze beschikbaar komen.