Pokemon handelsmerk voor zowel Time Gazer als Space Juggler in Japan

Pokemon handelsmerk voor zowel Time Gazer als Space Juggler in Japan

Nintendo, Creatures Inc. en Game Freak, kortweg de eigenaren van het merk Pokemon, hebben nieuwe handelsmerken geregistreerd in Japan. De handelsmerken zijn voor Time Gazer en Space Juggler. Beide zijn gedeponeerd onder dezelfde voorwaarden als eerdere handelsmerken die eerder werden gebruikt voor het Trading Card-spel.

Dus op dat moment lijkt het waarschijnlijk dat beide handelsmerken namen zijn voor aankomende Pokemon TCG-uitbreidingen die draaien om Dialga en Palkia, de coverlegendes voor de aankomende Pokemon Brilliant Diamond- en Shining Pearl-games.

Over Pokemon TCG

Pokémon Trading Card Game Online is een videogamesimulatie van het verzamelkaartspel op tafel met rollenspelelementen die vergelijkbaar zijn met de belangrijkste Pokémon-rollenspelseries. Spelers dagen niet-spelerpersonages en andere online spelers uit voor kaartgevechten met behulp van 60-kaartspellen. In de Trainer Challenge-modus neemt de speler het op tegen een reeks computergestuurde personages met behulp van vooraf samengestelde themadecks. Als je een aantal wedstrijden wint, verdien je booster-packs met kaarten. Dit is een van de gemakkelijkste modi in het spel en wordt daarom aanbevolen voor nieuwere spelers.