Pokemon Hisuian Snow aflevering 2 – Fiery Reflections In Snow

Pokemon Hisuian Snow aflevering 2 – Fiery Reflections In Snow

Alec en Hisuian Zorua werken samen om weer op te staan ​​nadat ze over een rotsachtige richel zijn gevallen. Als Alec arriveert met een Pokémon op sleeptouw, is hij verrast door de reactie van zijn vader!

In Pokémon: Hisuian Snow Episode 2, “Fiery Reflections in Snow”, botsen nieuwe realisaties met oude waarden. In ‘Fiery Reflections in Snow’ gaat Alecs reis door het Hisui-gebied verder terwijl hij een Hisuiaanse Zorua ontmoet.

video
play-rounded-fill

Fiery Reflections In Snow

De tweede aflevering van de nieuwe beperkte animatieserie Pokémon: Hisuian Snow is uitgebracht op Pokémon TV en het officiële Pokémon YouTube-kanaal. Deze aflevering, getiteld ‘Fiery Reflections in Snow’, volgt direct na de gebeurtenissen in de eerste aflevering. Nadat hij van een klif is afgegleden, raakt de kleine Alec bevriend met een Hisuiaanse Zorua, en de twee werken samen om weer omhoog te klimmen. Wanneer Alec terugkeert naar zijn vader, is hij verrast door de reactie van zijn vader op het zien van de kleine Pokémon.

De volgende aflevering wordt uitgezonden op 22 juni. Blijf Pokemon.com bezoeken voor de meest actuele informatie over Pokémon: Hisuian Snow.