Pokemon – Journey Of Dreams aangekondigd voor China

Pokemon – Journey Of Dreams aangekondigd voor China

The Pokemon Company heeft onthuld dat er een gloednieuwe Pokemon-animatiefilm in China zal worden uitgebracht. De korte animatiefilm heet “Journey of Dreams” en staat gepland voor release op 28 februari 2023.

Over Pokemon: Journey of Dream

Het project, dat de titel Pokemon: Journey of Dream heeft meegekregen, wekt de indruk dat het het verhaal van een jong kind zou beschrijven door de ster van de poster te gebruiken. De advertentie toont een kind met kort bruin haar dat een draagbare spelgadget vasthoudt. Het kind lijkt ook te glimlachen. Het lijkt erop dat dit item het kind motiveert om gekke dromen te hebben, en de vele wezens die in deze nachtmerries verschijnen, zijn Pikachu, Lapras, Mewtwo en een aantal andere Pokémon.

Op dit moment zijn fans onzeker of deze Pokemon-short ergens buiten China zal worden uitgezonden, hoewel een release daar in het verschiet lijkt te liggen. U kunt er zeker van zijn dat het project op een gegeven moment online te vinden zal zijn, ongeacht of het wordt nagesynchroniseerd of niet. Ook doet The Pokémon Company met de lancering van dit initiatief weer een nieuwe stap op de Chinese markt. Door de introductie van Pokemon Sun en Moon heeft de Pokemon-franchise aanzienlijke vooruitgang kunnen boeken op de markt na decennialang te zijn uitgesloten van het land. En nu werkt de anime aan het doel om ook in andere landen een belangrijke stempel te drukken.

Er is zeer weinig informatie beschikbaar over de film, behalve de poster die hieronder te zien is. Bovendien is het op het moment dat dit artikel wordt geschreven onzeker of er al dan niet een wereldwijde release zal plaatsvinden.