Pokemon Journeys – Meer afleveringen verschijnen op 4 december op Netflix

Pokemon Journeys – Meer afleveringen verschijnen op 4 december op Netflix

Netflix heeft bevestigd dat de volgende reeks afleveringen voor Pokemon Journeys op 4 december op de streamingdienst wordt uitgebracht.

Netflix heeft niet aangegeven hoeveel afleveringen er zullen worden toegevoegd, maar we zouden er snel achter moeten komen.

video

Over Pokemon Journeys (seizoen 23)

Pokémon-trainer Ash Ketchum heeft een nieuw plan: zie de wereld! Maar eerst gaan hij en zijn partner Pikachu naar de opening van het Cerise Laboratory, een onderzoeksfaciliteit die zich toelegt op het ontdekken van de mysteries van Pokémon in elke regio.

Ash ontmoet Goh, nog een jongen met grenzeloze nieuwsgierigheid naar Pokémon, en beiden zijn dolgelukkig als professor Cerise hen vraagt ​​om officiële onderzoeksmedewerkers te worden.

Met Ash vastbesloten als altijd om een ​​Pokémon Master te worden, en Goh die een van elke Pokémon wil vangen (inclusief de Mythical Mew), staan ​​onze helden klaar voor avontuur en spanning terwijl ze de wijde wereld van Pokémon verkennen! </ p>

Over Netflix:

Netflix is ​​’s werelds toonaangevende streaming-entertainmentservice met meer dan 167 miljoen betaalde lidmaatschappen in meer dan 190 landen die genieten van tv-series, documentaires en speelfilms in een breed scala aan genres en talen. Leden kunnen altijd en overal zoveel kijken als ze willen, op elk scherm met internetverbinding. Leden kunnen afspelen, pauzeren en verder kijken, allemaal zonder reclames of verplichtingen.

Ad