Pokemon Journeys – Opening in Japan onthult dat Gary en Iris zullen terugkeren

Pokemon Journeys – Opening in Japan onthult dat Gary en Iris zullen terugkeren

De anime van Pokemon Journeys kreeg een nieuwe opening in Japan, waarin nog een paar klassieke personages worden onthuld die dit seizoen terugkeren.

Ash’s oude rivaal Gary en voormalig reisgenoot Iris verschijnen in de nieuwe opening, wat sterk suggereert dat ze terug zullen verschijnen in komende afleveringen. Het is niet precies bekend in welke afleveringen de personages zullen terugkeren.

Over Pokemon Journeys

De serie bevat “dubbele protagonisten” Ash Ketchum en Goh, samen met hun respectievelijke partners Pikachu en Cinderace. Ash en Goh reizen de wereld rond, met name alle regio’s die in de kernserie zijn verschenen (van Kanto tot Galar), en ontmoeten Pokémon uit elke regio terwijl ze hun respectievelijke doelen nastreven.

Ash gaat door met zijn streven om Pokémon Master te worden door deel te nemen aan de World Coronation Series, in de hoop ooit een officiële wedstrijd te hebben met de regerende Monarch, Leon. Goh, die een noodlottige ontmoeting met Mew heeft gehad toen hij zes was, droomt ervan ooit de Mythische Pokémon te vangen en is momenteel zijn Pokédex aan het vullen in de hoop dat het hem dichter bij zijn droom zal brengen.

De serie bevat ook als ondersteunende personages een jong meisje genaamd Chloe, die een Yamper heeft, en haar vader Professor Cerise, die het Cerise Laboratory in Vermilion City runt.