Pokémon Journeys: The Series – 12 extra afleveringen komen naar Netflix in september 2020

Pokémon Journeys: The Series – 12 extra afleveringen komen naar Netflix in september 2020

Wacht je om (meer) Pokémon Journeys: The Series te zien ontvouwen? Nou, de avonturen van Ash en Goh zullen snel doorgaan!

The Pokemon Company International heeft bevestigd dat er op 11 september 2020 nog 12 afleveringen van de lopende anime-serie naar Netflix komen. Hierdoor komt het totale aantal Engelse afleveringen op 24 te staan.

Op 11 september verdubbelt Netflix het aantal Pokémon Journeys: The Series-content met 12 extra afleveringen die beschikbaar zijn voor fans in de Verenigde Staten.

Over Pokémon Journeys: The Series

Sinds het Netflix-debuut van 12 juni Pokémon Journeys: The Series, hebben fans met Ash en zijn nieuwe vriend Goh de wereld over gereisd. In afleveringen 1 tot en met 12 werden de twee Pokémon-enthousiastelingen en Trainers onderzoeksassistenten bij het Cerise Laboratory in Vermilion City in Kanto.

Gedreven door hun gedeelde nieuwsgierigheid en passie voor Pokémon, ontmoet en helpt het duo een verscheidenheid aan Pokémon, van Ivysaur tot Scorbunny, en Lugia tot Yamper, met onderweg veel Team Rocket-schermutselingen.

Zal Ash zijn doel bereiken om Pokémon Master te worden? Kan Goh de ongrijpbare Mew vangen? De enige manier om erachter te komen, is door nieuwe afleveringen van Pokémon Journeys: The Series op Netflix te streamen.

En als je niet kunt wachten tot 11 september, kun je de eerste aflevering nu streamen op Pokémon TV.

Ad