Pokémon Journeys: The Series beschikbaar op Netflix vanaf juli

Pokémon Journeys: The Series beschikbaar op Netflix vanaf juli

In juli is Pokémon Journeys: The Series te streamen op Netflix. De volledige reeks afleveringen is vanaf dag één te bekijken via Netflix.

Het seizoen ging al in 2019 in première in Japan en bereikte vorig jaar zijn weg naar de VS, en met de 24e serie niet lang na de release, is dit absoluut geweldig nieuws voor Pokémon-fans in het VK.

Over Pokémon Journeys: The Series

In Pokémon Journeys: The Series zet Ash zijn zoektocht voort om een ​​Pokémon-meester te worden, waarbij hij onderweg nieuwe vrienden en Pokémon verwerft. Vanaf 1 juli is het hele seizoen van 48 afleveringen beschikbaar op Netflix, zodat je vanuit je luie stoel door de Pokémon-wereld kunt reizen.

Kijk hoe Ash een spannende kans nastreeft om Pokémon te onderzoeken met zijn nieuwe vriend Goh. Samen reist het duo van Kanto naar Galar en bezoekt onderweg alle kernregio’s van de Pokémon-wereld.

Zullen Ash’s reizen hem helpen opklimmen naar het niveau van Pokémon Master? En zal Goh dichter bij zijn droom komen om ooit de ongrijpbare Mew te vangen? Bekijk Pokémon Journeys: The Series vanaf 1 juli op Netflix om erachter te komen.