Pokémon Journeys: The Series komt op 12 juni naar Netflix

Pokémon Journeys: The Series komt op 12 juni naar Netflix

The Pokémon Company en Netflix hebben aangekondigd dat Netflix nu de exclusieve thuisbasis is voor de komende nieuwe seizoenen van de Pokémon-animatieserie in de VS.

Het 23e seizoen van de serie, “Pokémon Journeys: The Series”, verschijnt op 12 juni 2020 op Netflix!

video

Het komende seizoen volgt Pokémon Trainer Ash Ketchum en zijn partner Pikachu op nieuwe avonturen in vele regio’s van de Pokémon-wereld.

Over Pokémon Journeys

Fans die uitkijken naar de verdere avonturen van Ash Ketchum en Pikachu zullen niet lang hoeven te wachten, want het 23e seizoen van de iconische Pokémon-animatieserie wordt op 12 juni 2020 in de VS gelanceerd als Netflix Original In Pokémon Journeys: The Series heeft Ash de regio Alola achter zich gelaten met een nieuw plan voor ogen: zie de wereld!

Ash reist met zijn nieuwe vriend Goh, een andere jongen met grenzeloze nieuwsgierigheid naar Pokémon. Nu Ash vastbesloten is om een ​​Pokémon-meester te worden en Goh ernaar streeft om elke Pokémon te vangen (inclusief de Mythical Mew), staan ​​onze helden voor avontuur en opwinding terwijl ze de wijde wereld van Pokémon verkennen.

Pokémon Journeys: The Series zal ook een nieuw themalied bevatten, geschreven en uitgevoerd door de band Walk off the Earth.

Half nu half later

De eerste 12 afleveringen zijn beschikbaar om te bekijken op Netflix wanneer de serie in première gaat op 12 juni, en nog eens 12 afleveringen worden om de drie maanden toegevoegd voor de duur van het seizoen. Vergeet niet je agenda’s te markeren voor het debuut van Pokémon Journeys: The Series op 12 juni!

Ad