Pokemon Live Action Series in vroege ontwikkeling door Netflix

Pokemon Live Action Series in vroege ontwikkeling door Netflix

Het succes van Detective Pikachu van Legendary Studios heeft de deur geopend voor nieuwe ondernemingen. Er verscheen een nieuw rapport dat suggereert dat Netflix zijn eigen live-action-aanpassing van de Pokemon-serie zou kunnen plannen.

Het rapport komt via Variety, wiens bronnen beweren dat een live-action Pokemon-serie in “vroege ontwikkeling” is bij Netflix. De bronnen beweren ook dat de show zal worden geschreven en geproduceerd door Joe Henderson, die momenteel co-showrunner en uitvoerend producent is van Netflix’s “Lucifer”

. Afgezien hiervan waren er geen verdere details over de plot van de show beschikbaar. Netflix is ​​natuurlijk geen onbekende in het hosten van Pokemon-content op zijn platform, nadat het eerder de Engelse dub van Pokemon Journeys: The Series had gehost, met plannen om in de zomer van 2021 afleveringen van Pokemon Master Journeys te streamen.

Origineel project

Dit zal echter de eerste keer zijn dat ze een geheel origineel Pokemon-project produceren, als we het rapport mogen geloven.

Dat gezegd hebbende, zonder enige officiële bevestiging van Netflix of The Pokemon Company, waarschuwen we lezers om het rapport met een korreltje zout te nemen. Bovendien, aangezien het project zich in “vroege ontwikkeling” bevindt, is het heel goed mogelijk dat het ergens in de loop van de tijd wordt uitgesteld of geschrapt.

Ad