Pokemon Masters EX – 40 miljoen downloads, feestrally en Golden Future-verhaalevenement

Pokemon Masters EX – 40 miljoen downloads, feestrally en Golden Future-verhaalevenement

Er zijn wereldwijd meer dan 40 miljoen exemplaren van Pokemon Masters EX gedownload op mobiele apparaten. Om deze prestatie te herdenken, loopt er tot 22 mei 2022 een Celebration Rally in het spel, waarbij spelers 3000 edelstenen worden toegekend voor het inchecken en 3300 extra edelstenen via de dagelijkse inlogbonussen. Speciale opdrachten kunnen ook worden ontdekt op het Mission Bingo-scherm.

Rally en meer

Deze rally vindt gelijktijdig plaats met het verhaalevenement A Golden Future, waarin trainer Morty en de legendarische Pokemon Ho-Oh de hoofdrol spelen. Er zijn speciale missies beschikbaar die Morty helpen bij het verkennen van Pasio op zoek naar regenboogkleurige veren en het toekennen van medailles als beloning. Dit evenement vindt plaats tot 11 mei 2022.

Eindelijk, een Sygna Suit Morty Poke Fair Scout is net begonnen. Deze scout heeft het 5-sterren sync-duo Synga Suit Morty & Ho-Oh, die 10% kans hebben om erin te verschijnen. Het is ook vermeldenswaard dat Ho-Oh in dit sync-duo in zijn stralende vorm verschijnt.

Deze verkenner blijft iets langer in het spel dan de andere, tot 15 juni 2022.

Ad