Pokemon Masters EX – Meerdere nieuwe evenementen

Pokemon Masters EX – Meerdere nieuwe evenementen

In Pokemon Masters EX zijn een aantal nieuwe evenementen online gegaan. Een nieuw solo-evenement, een Triple Feature Spotlight Scout en een terugkeer Rally-evenement zijn enkele van hen. De details van al deze evenementen zijn te vinden onder de pauze.

Meerdere Pokemon Masters EX-evenementen

Om te beginnen is het nieuwe solo-evenement A Sweet Secret nu beschikbaar!

Deze is erg basic; tijdens de duur van het evenement kun je unieke evenementdoelen bereiken om prijzen te winnen. Je krijgt line-up- en krachtboosts als je geselecteerde gemarkeerde Sync Pairs gebruikt (waarvan sommige zijn opgenomen in de Spotlight Scout), waardoor je extra prijzen kunt verdienen en stat-buffs kunt krijgen. Dit evenement eindigt om 22:59 uur. PDT op 7 mei.

De Spotlight Scout van dit evenement is een drievoudig kenmerk, dus je hebt een grotere kans om 5 Caitlin & Reuniclus, 5 Lillie & Clefairy en 5 Bea & Sirfetch’d te zien! U kunt maximaal 3 keer per dag gebruikmaken van een dagelijkse korting voor 100 betaalde edelstenen per verkenner in deze sync-paarverkenner; je kunt ook maximaal 15 aangepaste power-ups krijgen voor de vermelde synchronisatieparen, afhankelijk van hoe vaak je ze scout. Caitlin en Reuniclus, die eerder 5 en 6 EX waren, mogen nu promoveren naar 6 EX!

De Spotlight Scout is toegankelijk tot 7 mei 22:59 PDT, net als het solo-evenement.

De Blissful Bonanza Rally is nu weer in actie. Je mag één keer per dag een gevecht met een speciaal evenement uitdagen voor Tome Sets, Vol. 1 en Codex-sets, Vol. 1, evenals een verscheidenheid aan tickets die kunnen worden ingeleverd voor 5-gegarandeerde Scout-tickets, Lucky Scrolls en Lucky Cookies tijdens de run van de rally.

Op 28 april en 1 mei worden speciale gevechten met Happiny en Chansey uitgevoerd, met een hoger aantal gevechtsonderscheidingen. Deze rally loopt tot 22:59 uur PDT op 1 mei.

Over Pokémon Masters EX

DYNAMAX!

Pokémon Masters EX heeft nu de mogelijkheid om Dynamax! Na elk gevecht kan je Pokémon drastisch in omvang toenemen om een ​​verwoestende maximale aanval op je tegenstanders te ontketenen!

TRAINERS DRAGEN GEEN SPECIALE KLEDING!

Exclusief voor Pokémon Masters EX zijn unieke en seizoensgebonden trainerskleding!

TEAM UP EN BREI EIEREN UIT!

Nieuwe Pokémon kunnen worden verkregen via broedeieren. Stel een squadron uitkomende Pokémon samen en vecht je een weg naar de top!

BOUW VOOR EEN 3-OP-3 STRIJD HET ULTIEME TEAM!

Stel een team van Trainers en Pokémon samen om de uitdagingen aan te gaan! Stel je eigen team samen en streef naar succes!

RECRUITERS UIT HET VERLEDEN HERENIGT!

Kampioenen, Elite Four-leden en voormalige Gym Leaders hebben zich allemaal verzameld! Ga met Trainers en hun Pokémon mee op spannende reizen!

NIEUWE VERHALEN OVER JE FAVORIETE MENSEN

Ervaar een uniek verhaal dat generaties overspant – samen met bekende Trainers – in Pokémon Masters EX!

Ad