Pokemon Masters EX – Sinnoh Elite Four Assemble

Pokemon Masters EX – Sinnoh Elite Four Assemble

Pokemon Masters EX heeft een handvol nieuwe Sinnoh-gerelateerde evenementen ontvangen. Deze omvatten een nieuw solo-evenement gericht op de Sinnoh Elite Four, evenals een nieuwe Spotlight Scout met Elite Four-lid Aaron en zijn Vespiquen, die beide gepland zijn tot 26 mei 2022 om 22:59 uur. PT.

Sinnoh Elite Four Assemble, een enkel evenement, is momenteel live!

Je kunt tijdens het toernooi trainen met de verschillende Sinnoh Elite Four-leden en ze uitdagen. Gebieden zullen in en uit fietsen, zodat je om de beurt met alle vier de personages kunt trainen en vechten; de huidige rotatie stelt je in staat om met Aaron te trainen. Als beloning voor deelname aan het evenement kun je Evenementvouchers A, Y en Z ontvangen, en nog veel meer door gebruik te maken van geselecteerde gemarkeerde Sync-paren. Bekijk de officiële site voor meer informatie over wanneer en hoe de locaties zullen rouleren.

Aaron, een Bug-type Elite Four-lid, wordt opgenomen in een nieuwe Spotlight Scout! Je hebt een betere kans om 5 Sync Pair Aaron en Vespiquen te rekruteren, die ook hun Sync Grid zullen vergroten en het potentieel hebben om te worden verhoogd tot 6 EX. Een unieke Scout + Cadeau! Alleen drie! Sync Pair Scout is ook toegankelijk; met gekochte edelstenen kun je Custom Power-Ups, Custom Sync Orbs en een Master Scout Ticket Q krijgen, waarmee je verzekerd bent van een Aaron & Vespiquen-scout.

Het is ook vermeldenswaard dat Sync Pairs met in de hoofdrol extra Elite Four-leden Bertha & Hippowdon en Lucian & Girafarig naar verwachting in de komende dagen zullen verschijnen, en hoogstwaarschijnlijk de kwaliteiten van Aarons Spotlight Scout zullen delen.