Pokemon Masters – Gym Leader Skyla details

Pokemon Masters – Gym Leader Skyla details

Het Pokemon Masters Twitter-account is bijgewerkt met een nieuw personageprofiel voor een nieuwe gymleader die bij de lancering in de game zal verschijnen.

Maak kennis met Skyla

Deze keer is de afgebeelde trainer Skyla, de Flying-Type Gym Leader uit de regio Unova. Haar synchronisatiepartner is Swanna, de Water / Flying Type White Bird Pokemon die naast haar debuteerde in Pokemon Black & White.

Over Pokemon Masters

Bereid je voor op een geheel nieuwe kijk op Pokémon-gevechten terwijl je samenwerkt met beroemde Trainers uit de hele geschiedenis van Pokémon in Pokémon Masters. Deze mobiele game is een samenwerking tussen The Pokémon Company en DeNA Co., Ltd. en biedt oude fans de mogelijkheid om zich te herenigen met Gym Leaders en Champions van eerdere Pokémon-videogames voor een geheel nieuw avontuur!

Welkom bij Pasio!

Pokémon Masters speelt zich af op het kunstmatige eiland Pasio. Op Pasio delen Pokémon en hun trainers – sync-paren genoemd – een speciale band. Veel beroemde Trainers uit elke regio die tot nu toe te zien waren in de Pokémon-videogames, hebben zich samen met hun partner Pokémon op Pasio verzameld en hun eigen synchronisatieparen gevormd.

Je bent de hoofdpersoon in Pokémon Masters en je gaat op een spannend avontuur met een eigen Pokémon-partner. Onderweg ontmoet je verschillende trainers, maak je nieuwe vrienden en werk je samen met hen terwijl je door het verhaal gaat. Als je eenmaal vrienden hebt gemaakt met andere synchronisatieparen, kun je een team vormen dat helemaal van jou is en als doel hebben kampioen te worden van het Pokémon Masters League-toernooi dat op Pasio wordt gehouden.

Werk samen met beroemde trainers

Samenkomen en samenwerken met formidabele trainers uit andere regio’s is een kernaspect van Pokémon Masters en het geeft een interessante wending aan het verhaal van de game. Enkele van de synchronisatieparen die je op Pasio tegenkomt, zijn de legendarische Pokémon Trainer Red en zijn Charizard, de krachtpatser Trainer (en kleinzoon van de beroemde Professor Oak) Blue en zijn Pidgeot, en Cynthia, de kampioen van Sinnoh, samen met haar Garchomp .

Pokemon Masters is gepland om ergens in de zomer van 2019 te lanceren. Een voorbeeld van de game is nu live voor Android-apparaten in Singapore en Canada.

Ad