Pokemon Masters kent meer dan 5 miljoen pre-registraties

Pokemon Masters kent meer dan 5 miljoen pre-registraties

DeNA Co., Ltd. heeft in samenwerking met The Pokémon Company aangekondigd dat de langverwachte mobiele game Pokémon Masters wereldwijd 5 miljoen voorregistraties heeft overtroffen op Android- en iOS-apparaten.

5 miljoen pre-registraties

Pokémon Masters is een strategie- en vechtspel waarbij spelers teams van synchronisatieparen vormen (de combinatie van een trainer en hun partner Pokémon) om 3-op-3 realtime gevechten tegen AI-tegenstanders uit te voeren.

De game speelt zich af op een geheel nieuwe locatie, het eiland Pasio, waar Trainers en hun partner Pokémon uit elke bekende Pokémon-regio samenkomen om te concurreren. Spelers kunnen zich nog steeds pre-registreren voor Pokémon Masters om de game automatisch naar hun apparaat te downloaden wanneer deze later deze zomer wordt gelanceerd.

Voorregistratielinks

Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dena.a12026418
App Store (iOS): https://apps.apple.com/app/id1442061397 

Pokémon Masters zullen wereldwijd beschikbaar zijn als een gratis te starten game met in-app aankopen op compatibele Android- en iOS-apparaten. De game is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Spaans en Traditioneel Chinees. Fans kunnen meer informatie vinden over Pokémon Masters op https://pokemonmasters-game.com/en-US 

Ad