Pokemon Masters – nu beschikbaar voor mobiele apparaten

Pokemon Masters – nu beschikbaar voor mobiele apparaten

Het is een paar maanden geleden dat Pokemon Masters werd onthuld. Eindelijk kunnen spelers de game eindelijk downloaden omdat deze officieel live ging op iOS- en Android-apparaten.

video
play-rounded-fill

Over Pokémon Masters

Bereid je voor op een geheel nieuwe kijk op Pokémon-gevechten terwijl je samenwerkt met beroemde Trainers uit de hele geschiedenis van Pokémon in Pokémon Masters. Deze mobiele game is een samenwerking tussen The Pokémon Company en DeNA Co., Ltd. en biedt oude fans de mogelijkheid om zich te herenigen met Gym Leaders en Champions van eerdere Pokémon-videogames voor een geheel nieuw avontuur!

Welkom bin Pasio!

Pokémon Masters speelt zich af op het kunstmatige eiland Pasio. Op Pasio delen Pokémon en hun trainers – sync-paren genoemd – een speciale band. Veel beroemde Trainers uit elke regio die tot nu toe te zien waren in de Pokémon-videogames, hebben zich samen met hun partner Pokémon op Pasio verzameld en hun eigen synchronisatieparen gevormd.

Je bent de hoofdpersoon in Pokémon Masters en je gaat op een spannend avontuur met een eigen Pokémon-partner. Onderweg ontmoet je verschillende trainers, maak je nieuwe vrienden en werk je samen met hen terwijl je door het verhaal gaat. Als je eenmaal vrienden hebt gemaakt met andere synchronisatieparen, kun je een team vormen dat helemaal van jou is en als doel hebben kampioen te worden van het Pokémon Masters League-toernooi dat op Pasio wordt gehouden.

Ad