Pokemon Masters – Pre-registratie, wordt naar verwachting 29 augustus vrijgegeven

Pokemon Masters – Pre-registratie, wordt naar verwachting 29 augustus vrijgegeven

Verschillende verkooppunten melden nu dat pre-registratie voor Pokemon Masters nu live is op Android en iOS.

video
play-rounded-fill

Komt wanneer uit?

Hoewel de game eerder alleen werd bevestigd voor een releasevenster voor de zomer van 2019, heeft de Apple Store de verwachte releasedatum vermeld als 29 augustus 2019.

Hoewel dit natuurlijk slechts een voorlopige datum is, voldoet het nauwelijks aan eerder aangekondigde release-releases van Summer 2019, en de game zal waarschijnlijk op die dag of ergens daarvoor worden gelanceerd.

Over Pokemon Masters

Pokémon Masters speelt zich af op het kunstmatige eiland Pasio. Op Pasio delen Pokémon en hun trainers – sync-paren genoemd – een speciale band. Veel beroemde Trainers uit elke regio die tot nu toe te zien waren in de Pokémon-videogames, hebben zich samen met hun partner Pokémon op Pasio verzameld en hun eigen synchronisatieparen gevormd.

Je bent de hoofdpersoon in Pokémon Masters en je gaat op een spannend avontuur met een eigen Pokémon-partner. Onderweg ontmoet je verschillende trainers, maak je nieuwe vrienden en werk je samen met hen terwijl je door het verhaal gaat. Als je eenmaal vrienden hebt gemaakt met andere synchronisatieparen, kun je een team vormen dat helemaal van jou is en als doel hebben kampioen te worden van het Pokémon Masters League-toernooi dat op Pasio wordt gehouden.

Werk samen met andere trainers

Samenkomen en samenwerken met formidabele trainers uit andere regio’s is een kernaspect van Pokémon Masters en het geeft een interessante wending aan het verhaal van de game. Enkele van de synchronisatieparen die je op Pasio tegenkomt, zijn de legendarische Pokémon Trainer Red en zijn Charizard, de krachtpatser Trainer (en kleinzoon van de beroemde professor Oak) Blue en zijn Pidgeot, en Cynthia, de kampioen van Sinnoh, samen met haar Garchomp.

Grote gevechten!

Zodra je je krachten hebt gebundeld met andere synchronisatieparen, kun je Pokémon-gevechten aangaan! De gevechten in Pokémon Masters zijn 3-op-3 wedstrijden die in realtime worden gespeeld. Je kunt de ene na de andere krachtige aanval ontketenen terwijl je bewegingsmeter na verloop van tijd opnieuw vult. Bovendien kunnen spelers in Pokémon Masters-gevechten Pokémon opdracht geven om zoals gewoonlijk aanvallen uit te zetten, maar Trainers kunnen voor het eerst hun eigen bewegingen en genezende items gebruiken in de strijd. De zet van een trainer kan de statistieken van een Pokémon verhogen of andere effecten hebben.

Met meerdere sync-paren tegelijk, moet je geheel nieuwe strategieën ontwikkelen als je hoopt bovenaan te komen! Bezoek de officiële Pokémon Masters-website voor nieuwe updates en kijk uit naar de game, die later deze zomer wordt uitgebracht.

Ad