Pokemon: Mewtwo Strikes Back-Evolution beschikbaar voor streaming

Pokemon: Mewtwo Strikes Back-Evolution beschikbaar voor streaming

The Pokémon Company International heeft Pokémon: Mewtwo Strikes Back aangekondigd — Evolution verschijnt op iTunes, Google Play en Amazon Prime Video in geselecteerde markten.

Over Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution

Wanneer onderzoekers een fossiel van de Mythische Pokémon Mew ontdekken en exploiteren, laten ze een creatie los die in strijd is met de natuurwetten: Mewtwo, een legendarische Pokémon die bedoeld is om te worden gebruikt als vernietigingsmiddel. Maar als Mewtwo zich bewust wordt van zijn eigen dubieuze oorsprong, begint het zijn menselijke scheppers kwalijk te nemen en zoekt het wraak – en Ash, Pikachu en hun vrienden bevinden zich in het middelpunt van zijn razernij!

Met de toekomst van de Pokémon-wereld op het spel, zullen onze helden de uitdaging van Mewtwo kunnen overwinnen … en zal Mewtwo een nieuwe betekenis voor zijn leven kunnen vinden?

video

Pokémon: Mewtwo Strikes Back — Evolution ”introduceert een nieuwe CGI-stijl voor geanimeerde Pokémon-films en is geïnspireerd op een van de meest populaire verhalen in de langlopende franchise. Fans kunnen de iTunes-, Google Play- en Amazon Prime Video-platforms bekijken voor regionale beschikbaarheid en prijsinformatie.

Na enkele maanden Netflix-exclusiviteit hebben Pokemon-fans nu nog een paar opties om Pokemon: Mewtwo Strikes Back Evolution digitaal te bekijken.

Hier beschikbaar

De 3D CG-remake van de eerste Pokemon-anime-film is nu digitaal te koop op Amazon Prime, Googleplay en iTunes in de VS en het VK tegen de volgende prijzen:

  • Amazon ~ $ 2,99 voor HD-huur, $ 9,99 voor HD-aankoop.
  • Google Play ~ $ 3,99 voor HD-huur, $ 12,99 voor HD-aankoop
  • iTunes ~ $ 3,99 voor HD-verhuur, $ 14,99 voor HD-aankoop