Pokemon Movie: Secrets of the Jungle live op Netflix en meer Pokemon-nieuws

Pokemon Movie: Secrets of the Jungle live op Netflix en meer Pokemon-nieuws

The Pokémon Company International heeft de volgende nieuwe Pokémon-animatiecontent en merchandise gelanceerd, waardoor trainers meer manieren hebben om met Pokémon om te gaan.

Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle op Netflix

Trainers over de hele wereld (buiten Japan, China en Korea) kunnen nu afstemmen op Netflix om de nieuwste animatiefilm in de Pokémon-franchise te bekijken, “Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle.”

De film volgt de reis van een menselijke jongen genaamd Koko, die werd opgevoed door een eenzame Zarude, en zijn avonturen met Ash en Pikachu bij het onderzoeken van de banden tussen Pokémon en mens, en tussen ouder en kind.

video
play-rounded-fill

Pokémon TCG: Celebrations gelanceerd

De langverwachte Pokémon Trading Card Game: Celebrations-uitbreiding, die 25 jaar Pokémon herdenkt, is begonnen met de release bij deelnemende retailers over de hele wereld. Celebrations is verkrijgbaar in negen verschillende producten en biedt favoriete Pokémon, kaartillustraties en gameplay-mechanica die de geschiedenis van Pokémon TCG overspannen.

Celebrations introduceert ook een speciaal ontworpen Classic Collection van 25 kaarten die nauwe remakes zijn van iconische kaarten uit de franchise, zoals Base Set Charizard, Umbreon ☆ en Tapu Lele-GX. Bovendien bevatten veel Celebrations-producten promokaarten die recent ontdekte Pokémon combineren met populaire mechanica uit eerdere sets, zoals Light Pokémon, Delta Species (δ) Pokémon en Pokémon Star (☆).

video
play-rounded-fill

Pokémon TCG: V Battle Decks met Rayquaza V en Noivern V uitgebracht

Trainers kunnen nu nieuwe V Battle Decks kopen met Rayquaza V en Noivern V die het gemakkelijk en leuk maken om de Pokémon TCG te leren spelen.

Elk V Battle Deck biedt alles wat nodig is om Pokémon TCG te spelen, inclusief een standaard deck van 60 kaarten, handleidingen voor het spelen en accessoires. Ook verkrijgbaar is de V Battle Deck—Rayquaza vs. Noivern-bundelversie, die twee kant-en-klare decks, accessoires en acht extra Trainer-kaarten bevat.