Pokemon Persconferentie samengevat

Pokemon Persconferentie samengevat

We zijn hier een beetje laat mee, maar tijdens een persconferentie in Tokio, presenteerde Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company, een glimp van de toekomst van Pokemon.

Het wereldwijd populaire Pokémon-merk blijft een trendsetter in gaming.

Ishihara onthulde een breed scala aan aanbiedingen, waaronder mobiele games, apps en innovatieve, gekoppelde hardware om de verscheidenheid aan nieuwe manieren te tonen waarop Pokémon-trainers hun Pokémon-gameplay kunnen ervaren en verbeteren.

Pokémon HOME

De wereld van Pokémon-games is diverser dan ooit, met een reeks titels voor Nintendo 3DS, Nintendo Switch en mobiele apparaten. Nu kunnen trainers al hun Pokémon samenbrengen met Pokémon HOME, een nieuwe cloudserviceapp waarmee ze hun Pokémon-avonturen kunnen voortzetten na een enkel spelsysteem en hun verzameling Pokémon kunnen beheren in veel van hun games.

Smartphonegebruikers kunnen ook rechtstreeks met vrienden of anderen over de hele wereld handelen vanuit Pokémon HOME. Pokémon HOME maakt verbinding met zowel Pokémon Bank als Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee !, de aankomende games Pokémon Sword en Pokémon Shield en ook Pokémon GO. Pokémon HOME zal naar verwachting begin 2020 starten voor zowel iOS- en Android-apparaten als Nintendo Switch.

Pokémon Sleep

Binnenkort kunnen trainers elke ochtend wakker worden met Pokémon met Pokémon Sleep, een mobiele app van The Pokémon Company. Pokémon Sleep wil slapen in entertainment veranderen door de tijd van een speler te laten slapen en de tijd dat ze wakker worden, de gameplay beïnvloeden. Hoewel meer details over de functionaliteit van de app later zullen worden onthuld, werd aangekondigd dat een nieuw apparaat van Nintendo, Pokémon GO Plus +, verbinding maakt met Pokémon Sleep en start met de app.

Het apparaat gebruikt een ingesloten versnellingsmeter om de slaaptijd van een gebruiker bij te houden en deze informatie via Bluetooth naar zijn smartphone te verzenden. Dit nieuwe apparaat heeft ook dezelfde functies als de originele Pokémon GO Plus, dus trainers kunnen het overdag gebruiken met Pokémon GO en ‘s nachts met Pokémon Sleep. Trainers kunnen uitkijken naar Pokémon Sleep-lancering voor mobiele apparaten in 2020.

Om deze vroege kijk op Pokémon Sleep te vieren, krijgen trainers over de hele wereld de kans om Snorlax te ontmoeten die liggen te liggen en diep in slaap zijn in Pokémon GO.

Pokémon Masters

Een nieuw Pokémon-spel genaamd Pokémon Masters is onderweg voor iOS- en Android-apparaten van The Pokémon Company en DeNA.

Pokémon Masters stelt spelers in staat om een ​​nieuw type Pokémon te ervaren dat vecht onderweg en bevat vele beroemde Pokémon-trainers uit de lange geschiedenis van Pokémon-videogames. De gameplay zal worden geoptimaliseerd voor slimme apparaten voor een informele maar unieke Pokémon-ervaring. Fans kunnen in juni meer details over Pokémon Masters verwachten.

Een nieuw Detective Pikachu-spel voor Nintendo Switch

De release van de “POKÉMON Detective Pikachu” -film heeft fans achtergelaten die meer van de beroemde Pokémon-speurder willen. The Pokémon Company heeft aangekondigd dat Creatures Inc. plannen heeft om een ​​nieuwe inzending te maken in de detectiveserie Detective Pikachu, dit keer voor Nintendo Switch.

Het originele Detective Pikachu-spel voor de Nintendo 3DS eindigde op een cliffhanger en deze aankomende game zal een afsluiting van dat verhaal zijn.

Pokémon komt naar China met Pokémon Quest

Eerder in mei werd aangekondigd dat het populaire mobiele spel, Pokémon Quest, via Netease, de op één na grootste spelontwikkelaar ter wereld en een nieuwe partner voor The Pokémon Company, naar China zal komen. Sindsdien hebben meer dan 1,7 miljoen spelers zich vooraf geregistreerd voor de game in het land.

Er werd onthuld dat Pokémon Quest in China een verbeterde versie van het spel zal zijn met nieuwe speler vs. speler en sociale functies. Terwijl Pokémon Quest de eerste mobiele Pokémon-game in China markeert, werd ook aangekondigd dat Netease met The Pokémon Company werkt om meer Pokémon-games naar het land te brengen.

Pokémon shirts

Naast gamingnieuws kondigde Mr. Ishihara aan dat Pokémon Shirts, een service die momenteel beschikbaar is in Japan en die op bestelling gemaakte originele kledingontwerpen met de eerste 151 Pokémon maakt, naar de VS en Europa zal komen.

We moesten deze voor de Pokemon Direct komende morgen er doorheen. Dus houd ook dat morgen in de gaten!

Ad