Pokemon Quest uit voor Android & iOS

Pokemon Quest uit voor Android & iOS

Zoals eerder gemeld, heeft Pokemon Quest, dat momenteel beschikbaar is als een gratis te spelen titel op de Nintendo Switch, zijn weg gevonden naar Android en iOS.

Ja, je kunt het spel spelen op je iPhone of Android-toestel.

Het is een simplistische game, maar best leuk en als je geen Nintendo Switch hebt, is het de moeite waard om hem op je telefoon te laten draaien.

Over Pokemon Quest

Ontwikkeld door GAME FREAK inc., Neemt Pokémon Quest spelers mee over Tumblecube Island, waar alles een kubus is – inclusief de Pokémon. Reis door de lengte en breedte van het eiland op jacht naar schatten, vecht met wilde Pokémon, ontdek onbekende gebieden, en kook zelfs smakelijke traktaties om nieuwe Pokémon te verleiden om mee te feesten. Gameplay-functies van Pokémon Quest omvatten:

  • Vechten door te tikken – Pokémon Quest maakt gebruik van eenvoudige aanraakbedieningen waar iedereen van kan genieten.
  • Bevriend met veel Pokémon-gebruik-items die tijdens expedities zijn verzameld om vriendschap te sluiten met een breed scala aan Pokémon.
  • Creëer je Pokémon-droomteam – Doe een partnerschap met drie van je Pokémon-vrienden om door verschillende omgevingen te vechten.
  • Pokémon die uniek voor je is-Gebruik verschillende Power Stones om je Pokémon-vrienden te personaliseren zoals je wilt en unieke statistieken te geven.
  • Personaliseer je basiskamp – Versier je huis met leuke en leuke verzamelobjecten die er niet alleen goed uitzien, maar ook voordelen in de game bieden.

Pokémon Quest biedt ook in-app-aankopen waarmee spelers extra Power Stones en andere handige items kunnen kopen die in het spel kunnen worden gebruikt.