Pokemon Rumble Rush – Beschikbaar op iOS

Pokemon Rumble Rush – Beschikbaar op iOS

Na de Android-lancering 2 maanden geleden is de mobiele titel Pokemon Rumble Rush eindelijk uitgebracht voor iOS-apparaten.

Eindelijk op IOS

IOS-gebruikers die eerder het nieuwe mobiele item in de Pokemon Rumble-serie misten, kunnen het nu gratis downloaden in de Apple Store. Verder kan de voortgang van de Android-versie worden overgedragen naar de iOS-versie, hoewel munten en diamanten niet worden overgedragen.

Over Pokemon Rumble Rush

Een wereld vol onbekende eilanden! Met behulp van sterke Pokémon en een geest van ontdekking, reis je door onbekende eilanden met veel Pokémon!

• Geniet van snelle gameplay onderweg

Het is gemakkelijk om je Pokémon met één hand te bedienen. Wis fasen door je Pokémon te besturen terwijl deze verder gaat. Als je vijandige Pokémon ziet, kun je aanvallen door gewoon op het scherm te tikken. Tik om deel te nemen aan spannende gameplay-actie!

• De eilanden en zeeën die u tijdens uw avonturen verkent, veranderen om de twee weken

Misschien vind je onbekende en sterkere Pokémon op nieuwe eilanden. Dus reis door verschillende eilanden en zeeën en verzamel meer en meer Pokémon!

• Upgrade Pokémon naar keuze

Soms ontvang je erts als je een fase leegmaakt. Verfijn erts om krachtversnellingen te krijgen die je kunt gebruiken om je Pokémon sterker te maken. Je kunt zelfs erts verfijnen in een summon-uitrusting die een Pokémon oproept om een ​​krachtige zet te gebruiken. Gebruik krachtige versnellingen en roep versnellingen op om je favoriete Pokémon te helpen het goed te doen!

• Test je kracht met de Pokémon die je hebt verzameld

Af en toe kun je beloningen verdienen door je een weg te banen door de Super Boss Rush. Je hebt veel verschillende soorten sterke Pokémon nodig om elke Super Boss Rush te winnen. Gebruik de kracht van de Pokémon die je hebt verzameld op verschillende eilanden en zeeën om de krachtige Super Bosses te verslaan.