Pokemon Rumble Rush onthuld voor smartphones – Nu beschikbaar

Pokemon Rumble Rush onthuld voor smartphones – Nu beschikbaar

Geduldig wachten op dat onaangekondigde Pokemon mobiele spel door DeNA in 2020? Blijkbaar heeft The Pokemon Company een nieuwe mobiele ervaring uitgebracht!

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Rumble Rush

Een wereld vol onbekende eilanden! Geholpen door sterke Pokémon en een geest van ontdekking, reis door onbekende eilanden die veel Pokémon hebben!

  • Geniet onderweg van snelle gameplay. Het is gemakkelijk om je Pokémon met één hand te besturen. Duidelijke podia door je Pokémon te besturen terwijl deze vooruit beweegt. Als je vijandige Pokémon ziet, kun je aanvallen door gewoon op het scherm te tikken. Tik om deel te nemen aan spannende gameplay-actie!
  • De eilanden en zeeën die tijdens je avonturen worden verkend, veranderen elke twee weken. Je kunt onbekende en sterkere Pokémon op nieuwe eilanden tegenkomen. Dus reis door verschillende eilanden en zeeën en verzamel steeds meer Pokémon!
  • Upgrade Pokémon naar keuze. Je ontvangt soms erts wanneer je een fase opruimt. Verfraai erts om krachttoestellen te krijgen die je kunt gebruiken om je Pokémon sterker te maken. Je zou zelfs in staat zijn om erts in een summon-uitrusting te verfijnen die een Pokémon roept om een ​​krachtige beweging te gebruiken. Gebruik elektrische tandwielen en roep versnellingen op om je favoriete Pokémon te helpen het goed te doen!
  • Test je kracht met de Pokémon die je hebt verzameld. Af en toe kun je beloningen verdienen door je een weg te banen door de Super Boss Rush. Je hebt veel verschillende soorten sterke Pokémon nodig om elke Super Boss Rush te winnen. Gebruik de kracht van de Pokémon die je hebt verzameld op verschillende eilanden en zeeën om de krachtige Super Bosses te verslaan.
  • Apparaten die compatibel zijn met Pokémon Rumble Rush
  • Pokémon Rumble Rush is compatibel met de volgende omgevingen: Android 4.4 of hoger, Snapdragon 410 of hoger.

Houd er echter rekening mee dat Pokémon Rumble Rush op sommige apparaten mogelijk niet werkt.

Ad