Pokemon Rumble Rush – sluit op 22 juli

Pokemon Rumble Rush – sluit op 22 juli

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat de mobiele titel Pokemon Rumble Rush op 22 juli wordt gesloten. Het nieuws werd uitgelegd aan gebruikers in een in-app-melding.

Dit betekent ook dat spelers geen Poke Diamonds meer kunnen kopen. Het bedrijf zegt dat er vanaf 22 juli een terugbetaling zal plaatsvinden voor ongebruikte Poke Diamonds.

Over Pokemon Rumble Rush

Een wereld vol onbekende eilanden! Met de hulp van sterke Pokémon en een geest van ontdekking, reis je door onbekende eilanden met veel Pokémon!

Geniet onderweg van snelle gameplay

Het is gemakkelijk om je Pokémon met één hand te besturen. Wis stadia door je Pokémon te besturen terwijl deze vooruitgaat. Als je vijandige Pokémon ziet, kun je aanvallen door op het scherm te tikken. Tik om deel te nemen aan spannende gameplay-actie!

De eilanden en zeeën die je tijdens je avonturen verkent, veranderen elke twee weken

Misschien vind je onbekende en sterkere Pokémon op nieuwe eilanden. Reis dus door verschillende eilanden en zeeën en verzamel steeds meer Pokémon!

Upgrade Pokémon naar keuze

Soms ontvang je erts wanneer je een fase vrijmaakt. Verfijn erts om krachtoverbrengingen te krijgen die je kunt gebruiken om je Pokémon sterker te maken. Je kunt zelfs erts verfijnen tot een oproepuitrusting die een Pokémon oproept om een ​​krachtige beweging te gebruiken. Gebruik elektrische versnellingen en roep versnellingen op om je favoriete Pokémon te helpen het goed te doen!

Test je kracht met de Pokémon die je hebt verzameld

Af en toe kun je beloningen verdienen door je een weg te banen door de Super Boss Rush. Je hebt veel verschillende soorten sterke Pokémon nodig om elke Super Boss Rush te winnen. Gebruik de kracht van de Pokémon die je van verschillende eilanden en zeeën hebt verzameld om de krachtige Super Bosses te verslaan.

Ad