Pokemon Scarlet/Violet TCG Expansion – Komt Maart 2023

Pokemon Scarlet/Violet TCG Expansion – Komt Maart 2023

The Pokemon Company heeft de releasedatum bekendgemaakt voor de Pokemon Scarlet en Violet-uitbreiding voor de Trading Card Game, die wereldwijd (TCG) zal plaatsvinden.

video
play-rounded-fill

Over de Pokemon Scarlet/Violet TCG-uitbreiding

Verwacht het onverwachte met de Scarlet & Violet Pokémon Trading Card Game!

De nieuwe benchmark wordt in 2023 geïntroduceerd.

De uitbreiding maakt zijn debuut op 20 januari 2022 in Japan en wordt vervolgens op 31 maart 2022 overal ter beschikking gesteld. Zoals je zou verwachten, bevat het kaartontwerpen op basis van de nieuw ontdekte Paldean Pokemon en zal het ook de eerste uitbreiding zijn die het Terastal-gameplay-systeem gebruikt. Bovendien zullen er weer Pokemon-ex-kaarten in deze uitbreiding worden opgenomen.

Afgezien hiervan is een van de belangrijkste wijzigingen dat het ontwerp van de kaarten voor de wereldwijde release zal worden gewijzigd om het ontwerp van de kaarten voor de Japanse release te weerspiegelen. Dit houdt in dat de traditionele gele randen worden verwijderd ten gunste van de zilveren randen die worden gebruikt in de thuisregio van de franchise. Kaarten hebben ook uitbreidingsnummers erop gedrukt in plaats van uitbreidingslogo’s om aan te geven waar ze vandaan kwamen in het spel. Last but not least, om rekening te houden met inflatie, zullen de kosten van de kaarten iets worden verhoogd.

Ad