Pokemon Sleep – Komt Zomer 2023

Pokemon Sleep – Komt Zomer 2023

Pokemon Sleep heeft eindelijk een comeback gemaakt, dit keer na een afwezigheid van bijna vier jaar sinds de eerste introductie. Tijdens de recente live-uitzending van Pokemon Presents werd de app getoond en werd onthuld dat de software in het jaar 2023 beschikbaar zou zijn om te downloaden.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Sleep

Gebruikers werken samen met professor Neroli, die onderzoek doet naar de vele manieren waarop Pokémon slapen, en Snorlax om te onderzoeken hoe Pokemon hun rust krijgen in Pokemon Sleep. Ook zal de nieuwe Pokemon GO Plus + bijlage slaap kunnen meten bij gebruik in combinatie met een mobiel apparaat zoals een smartphone. Op 14 juli 2023 wordt de Pokemon GO Plus PLUS toegankelijk gemaakt voor consumenten.

Heb je het gevoel dat het moeilijk voor je is om ‘s ochtends gemotiveerd en enthousiast te worden? Heb je gemerkt dat je je verveelt met dezelfde oude nachtelijke routine? Met Pokémon Sleep kun je nu van je slaaptijd een vermakelijke ervaring maken! Het is gemakkelijk om dit spel te spelen – het enige wat u hoeft te doen is uw smartphone op het kussen naast uw hoofd te leggen en dan te gaan slapen. Plots is ‘s ochtends uit bed komen iets om naar uit te kijken in plaats van er tegenop te zien!

Je onderzoek naar hoe Pokémon rusten zal plaatsvinden op een afgelegen eiland, waar je ook wat Pokémon zult moeten vangen. Je werkt samen met Neroli, een professor die onderzoek doet naar verschillende manieren waarop Pokémon slapen, evenals de gigantische Snorlax die op het eiland leven.

Ontspan op je allerbest!

Als u naar bed gaat, plaatst u uw smartphone zo dat deze zich naast uw kussen bevindt, zodat deze uw slaap kan registreren en meten. Als je voor langere tijd in bed blijft, zal niet alleen je score ‘s ochtends hoger zijn, maar zul je ook merken dat er extra Pokémon verschijnen rond Snorlax. Je nachtrust wordt gecategoriseerd als dutten, dutten of sluimeren, en als je wakker wordt, zullen Pokémon die op een manier slapen die vergelijkbaar is met die van jou, samenkomen rond Snorlax.

Het is zelfs mogelijk dat je een Pokémon in een ongebruikelijke houding aantreft, zoals je die normaal gesproken maar heel zelden zou zien. Probeer zoveel mogelijk van deze unieke slaappatronen voor elke Pokémon te achterhalen, zodat je je slaapstijl dex kunt samenstellen.