Pokemon TCG Fusion Strike Expansion aangekondigd

Pokemon TCG Fusion Strike Expansion aangekondigd

The Pokemon Company heeft in november de volgende grote uitbreiding aangekondigd voor de Pokemon Trading Card-game; Fusion Strike-uitbreiding

De Pokemon Trading Card Game Sword & Shield Fusion Strike staat gepland voor lancering op 12 november 2021 en voegt een nieuwe monteur toe genaamd Fusion Strike Pokemon, die extra effecten heeft als spelers meerdere kaarten met deze eigenschap samen gebruiken.</p >

De uitbreiding omvat “A Build & Battle Box, Build & Battle Stadium, Elite Trainer Box en boosterpacks”.

Fusion Strike-uitbreidingsdetails

  • Er zullen 25 Fusion Strike-kaarten in deze uitbreiding zitten. Dit zijn de Pokemon die er baat bij hebben om samen te spelen. Genesect V en Hoopa V zijn er twee die genoemd worden.
  • Het zijn ook twee van de 20 Pokemon V-kaarten die in de set zitten. Er zullen acht Pokemon VMax-kaarten zijn, met Mew VMax als de eerste bevestigde. Er verschijnen ook één Special Energy, zeven full-art Supporter, 13 full-art Pokemon V en 20 Trainer Cards.
  • De Build & Battle Box met vier boosterpacks uit deze uitbreiding en een Evolution-pack met 23 kaarten komt uit op 30 oktober 2021.
  • Het Build & Battle Stadium komt pas op 26 november 2021 uit. Het geeft mensen twee van de Build & Battle Boxes, vier boosterpacks en 121 Energy-kaarten.