Pokémon TCG Live Limited – Wereldwijde Beta

Pokémon TCG Live Limited – Wereldwijde Beta

De wereldwijde beperkte bèta voor Pokémon TCG Live is begonnen, volgens de Pokemon Company.

Pokemon-spelers die zich hebben aangemeld voor de bètatest kunnen nu pc’s en mobiele apparaten gaan gebruiken om de meest recente virtuele versie van het bekende Trading Card Game te spelen. Er is een eenmalige overdracht beschikbaar voor gebruikers om hun accounts van Trading Card Game Online naar de nieuwe game te verplaatsen.

Over Pokémon TCG Live Limited

Ontdek de nieuwste speelmethode voor Pokémon Trading Card Game! De nieuwe Pokémon Trading Card Game Live bevindt zich nu in de wereldwijde bètaversie.

Maak uw collectie compleet

Door codekaarten te scannen, in-game kristallen te ruilen voor boosterpakketten of deel te nemen aan dagelijkse missies, kun je je kaartenverzameling opbouwen en tegelijkertijd krachtige en spannende decks maken.

Maak sterke decks

Uw kaartenverzameling kan worden gebruikt om fantastische kaartspellen te maken. Maak je volgende battle-ready deck innovatief!

Er zijn overal strijders

Spelers van over de hele wereld komen samen om te strijden in Pokémon TCG Live. Je kunt altijd wel een speler vinden die je wil uitdagen, aangezien het wordt gelanceerd in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Braziliaans-Portugees.

  • Veel plezier met je favoriete online Pokémon TCG-spellen.
  • Maak gepersonaliseerde avatars
  • Gebruik in-game valuta om nieuwe kaarten te kopen.
  • Speel de dagelijkse uitdagingen
  • Voeg accessoires toe aan je ervaring om het je eigen te maken

Kijk uit voor nieuwe decks en aankomende aankondigingen terwijl de Pokémon Trading Card Game Live-ervaring zich ontwikkelt en beter wordt.

Ad