Pokemon TCG Sword & Shield – Evolving Skies beschikbaar

Pokemon TCG Sword & Shield – Evolving Skies beschikbaar

De nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding van The Pokémon Company Sword & Shield – Evolving Skies, uitgebracht bij deelnemende retailers over de hele wereld.

Met Sword & Shield—Evolving Skies kunnen spelers genieten van de favoriete Eevee en al zijn evoluties in dezelfde set. Sommige Eevee Evolutions hebben gevechtsstijlen, waaronder Single Strike Flareon VMAX, Rapid Strike Vaporeon VMAX, Rapid Strike Sylveon VMAX en Single Strike Umbreon VMAX. Trainers kunnen zich ook verheugen op meer strategische gameplay met de toevoeging van Dragon-type Pokémon, zoals Rayquaza VMAX en Duraludon VMAX, die voor het eerst in de Sword & Shield-serie verschijnen.

video
play-rounded-fill

De draken zijn gearriveerd!

Verkrijgbaar in boosterpacks, speciale collecties en twee versies van de Elite Trainer Box, de uitbreiding bevat 15 Pokémon VMAX, 18 Pokémon V plus 33 full-art Pokémon V, 24 Trainer-kaarten plus vijf full-art Supporter-kaarten, en een nieuwe speciale energiekaart.

Bovendien kunnen Trainers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland een speciale code verkrijgen om een ​​Dynamax Crystal te ontvangen in hun Pokémon Sword- of Pokémon Shield-game, waarmee ze Gigantamax Duraludon kunnen ontmoeten en ermee kunnen vechten in een Max Raid Battle. Codes zijn beschikbaar bij GAME in het Verenigd Koninkrijk en bij GameStop in Ierland van 27 augustus tot 27 september 2021, online of in de winkel (aankoop is niet nodig en alleen zolang de voorraad strekt).

Over POKÉMON TCG: SWORD & SHIELD – EVOLVING SKIES

Bekijk de nieuwste Pokémon TCG-uitbreiding met veel Dragon-type Pokémon, alle acht Eevee’s Evolutions en meer!

Brul van vreugde, want Pokémon van het type Dragon maken hun debuut in Pokémon TCG: Sword & Shield Series! Bekijk enkele van de krachtige Pokémon van het type Dragon die je in deze uitbreiding kunt vinden.

Eevee is een van de sterren van deze uitbreiding! Voor het eerst in de geschiedenis van Pokémon TCG worden alle acht Eevee’s Evolutions weergegeven als Pokémon V en Pokémon VMAX. Verschillende van Eevee’s Evolutions hebben gevechtsstijlen, waaronder Flareon en Umbreon die vechten voor team Single Strike en Vaporeon en Sylveon die team Rapid Strike vertegenwoordigen.

Bekijk een andere kant van sommige van je favoriete Pokémon V en Pokémon VMAX met speciale full-art kaarten. Elke kaart vertelt een verhaal, maar deze kaarten gaan boven en buiten!

Intimideer tegenstanders door gebruik te maken van de ongelooflijke kracht van Garbodor en Duraludon in hun Gigantamax-vormen!

Ad