Pokemon TCG: Sword & Shield – Silver Tempest Expansion beschikbaar

Pokemon TCG: Sword & Shield – Silver Tempest Expansion beschikbaar

Sword & Shield—Silver Tempest, de nieuwste uitbreiding voor de bestverkochte Pokémon Trading Card Game, is nu uit. Het is gemaakt door The Pokémon Company International.

Over Sword & Shield: Silver Tempest

Sword & Shield: Silver Tempest onthult drie nieuwe Radiant Pokémon, waaronder Radiant Jirachi en Radiant Alakazam. Dit zijn glanzende Pokémon met krachtige vaardigheden of aanvallen die worden weergegeven in geëtste illustraties. Er zijn ook meer Pokémon VSTAR in de nieuwe uitbreiding, zoals Lugia VSTAR, Regidrago VSTAR en Alolan Vulpix VSTAR, de eerste Pokémon VSTAR in de Pokémon TCG die nog niet volledig is geëvolueerd.

Met deze Pokémon Tool-kaarten kun je elke Pokémon V een VSTAR Power geven. Bevestig de Forest Seal Stone aan je Pokémon V om hem de Star Alchemy Ability te geven. Gebruik deze VSTAR Power om door je kaartspel te zoeken naar een kaart en leg deze in je hand. Dit is geweldig om op elk moment in het spel die ene kaart te vinden die je nodig hebt. Je kunt ook in de aanval gaan door een Earthen Seal Stone op een van je Pokémon V te plaatsen. Dit geeft hem de Star Gravity-aanval, die elk van de Pokémon V van je tegenstander beschadigt totdat hij nog 100 HP over heeft. Deze krachtige Pokémon Tool-kaarten zullen de boot op zijn kop zetten en elke Pokémon er geweldig uit laten zien.

In Sword & Shield: Silver Tempest schitteren Pokémon met sterke aanvallen en vaardigheden. Deze glanzende Pokémon hoeven niet te evolueren voordat ze kunnen worden gebruikt. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Maar je kunt maar één Radiant Pokémon in je deck spelen, dus de keuze die je maakt bij het samenstellen van je deck is belangrijk. Radiant Alakazam kan schadetellers verplaatsen en belangrijke knock-outs opzetten, en Radiant Tsareena kan je Pokémon genezen. Radiant Jirachi heeft zelfs een vaardigheid waarmee je in je deck kunt zoeken naar maximaal drie kaarten en deze in je hand kunt leggen nadat deze is uitgeschakeld. Welke kies jij?

In Sword & Shield—Silver Tempest blijven Pokémon VSTAR pronken met hun ongelooflijke kracht. De favoriete Pokémon van fans, Lugia en Alolan Vulpix, sluiten zich voor het eerst aan bij Regidrago VSTAR en Unown VSTAR als Pokémon VSTAR. Gebruik Lugia’s Summoning Star VSTAR Power om het veld over te nemen, of gebruik Alolan Vulpix VSTAR’s Snow Mirage-aanval om je tegenstanders te blokkeren.

Om de release van Sword & Shield—Silver Tempest te vieren, kunnen Trainers naar GameStop in de VS en Canada of EB Games in Australië en Nieuw-Zeeland gaan om een ​​speciale promokaart met Dragonite te krijgen wanneer ze $ 15 of meer kopen van Pokémon TCG online of in de winkel.

Ad