Pokemon the Movie: Secrets of the Jungle komt naar Netflix op 8 oktober

Pokemon the Movie: Secrets of the Jungle komt naar Netflix op 8 oktober

The Pokémon Company International en Netflix hebben aangekondigd dat de volgende Pokémon-animatiefilm, Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle, in première gaat op Netflix op 8 oktober 2021.

De eerste officiële internationale trailer voor de film is vandaag uitgebracht, inclusief nieuwe muziek van Cyn. Speciale in-game-activeringen, waaronder Dada Zarude- en Shiny Celebi-distributies – beide zoals te zien in de film – voor Pokémon Sword- of Pokémon Shield-videogames en er werden ook meer activeringen aangekondigd.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon the Movie: Secrets of the Jungle

Diep in het Woud van Okoya leven de Mythische Pokémon Zarude in een troep en handhaven ze een strikte regel die buitenstaanders verbiedt hun territorium te betreden. Elders in de jungle woont Koko, een mensenjongen die is opgevoed door een eenzame Zarude die de troep verliet. Koko is opgegroeid en heeft er nooit aan getwijfeld dat hij een Zarude is.

Maar op een dag verlaat een toevallige ontmoeting met Ash en Pikachu Koko met zijn eerste menselijke vriend. Is hij echt een Pokémon? Of is hij eigenlijk een mens? Wanneer gevaar de jungle bedreigt, worden de banden tussen Pokémon en mens – en de liefde tussen ouder en kind – op de proef gesteld.

Emily Arons, Senior Vice President Licensing bij The Pokémon Company International

During Pokémon’s 25th anniversary year, we wanted fans to have the opportunity to experience the newest animated Pokémon movie simultaneously as a global community.

Pokémon animation is a much-beloved pillar of the franchise, and Netflix is the perfect partner to once again help us deliver a worldwide moment for fans as we celebrate 25 years of action and adventure with Ash and his Pikachu.