Pokemon The Movie: The Power Of Us tickets

Pokemon The Movie: The Power Of Us tickets

Dit najaar nodigen Fathom Events en The Pokémon Company International Pokémon-fans uit om de langverwachte ‘Pokémon the Movie: The Power of Us’ op het grote scherm te ervaren, met Amerikaanse vertoningen op 24, 26, 28 en 1 november, plus extra evenementen in bepaalde territoria.

video

Kaarten voor Amerikaanse vertoningen van ‘Pokémon the Movie: The Power of Us’ zijn nu te koop bij www.FathomEvents.com  en bij de deelnemende bioscoopvakkunsten.

The Power of Us

Pokémon the Movie: The Power of Us “wordt op 24 november en 1 december om 12.55 uur getoond in meer dan 800 bioscopen in de Verenigde Staten. (lokale tijd), evenals 26 en 28 november om 19.00 uur. (lokale tijd) via Fathoms Digital Broadcast Network (DBN).

Voor een volledige lijst van deelnemende theologielocaties, bezoek de www.FathomAnimation.com (theaters en deelnemers kunnen veranderen).

Pokémon the Movie: The Power of Us, gebaseerd op het wereldwijd populaire Pokémon-merk, vertelt een nieuw verhaal over Ash en Pikachu terwijl ze samenwerken met verschillende personages om het hoofd te bieden aan unieke uitdagingen en spannende Pokémon-gevechten in deze hartverwarmende film die de waarde illustreert van teamwork.

We zijn zeer verheugd om samen te werken met The Pokémon Company International om dit najaar opnieuw een spannend en nieuw Pokémon-avontuur naar de bioscopen te brengen, “aldus Ray Nutt, CEO van Fathom Events. “Deze filmische evenementen bieden fans de kans om hun favoriete personages bij te praten en voor een heel nieuw publiek van bioscoopbezoekers om Pokémon te ontdekken.

We zijn verheugd dat fans zich kunnen onderdompelen in Ash en Pikachu’s nieuwste geanimeerde avontuur van hun bioscopen in de buurt, “zei J.C. Smith, senior director van consumentenmarketing bij The Pokémon Company International.

Onze voortdurende samenwerking met Fathom Events stelt ons in staat om meer hoogwaardige entertainment ervaringen te bieden die de Pokémon-community verrukken.

Ga je naar The Power of Us kijken, als je de kans krijgt?

Ad