Pokemon; The Power Of Us komt naar bepaalde locaties wereldwijd

Pokemon; The Power Of Us komt naar bepaalde locaties wereldwijd

De Pokémon Company International heeft aangekondigd dat het opnieuw samenwerkt met Fathom Events om een ​​nieuwe animatiefilm, Pokémon the Movie: The Power of Us, te lanceren om bioscopen in meerdere gebieden te selecteren als een beperkte theatrale release.

Naar bepaalde bioscopen

De overeenkomst met Fathom Events, de erkende leider in de distributie van evenementenfilms, volgt op een succesvolle samenwerking in bioscoopgebeurtenissen vorig jaar met Pokémon the Movie: I Choose You! en verzamelde een sterke opkomst wereldwijd.

Pokémon the Movie: The Power of Us, gebaseerd op het wereldwijd populaire Pokémon-merk, volgt Ash en Pikachu terwijl ze hun krachten bundelen met een diverse nieuwe cast personages om een ​​kustplaats te redden van een serie bedreigende incidenten. Deze hartverwarmende film is gevuld met unieke uitdagingen en spannende Pokémon-gevechten en speelt zich af tijdens een festival ter viering van de legendarische Pokémon Lugia. Het illustreert de waarde van teamwork en het opzij zetten van elkaars verschillen.

“Pokémon the Movie: The Power of Us biedt fans en gezinnen de kans om samen te komen en getuige te zijn van nieuwe plotten, personages en instellingen in de Pokémon-wereld”, aldus J.C. Smith, senior director van consumentenmarketing bij The Pokémon Company International. “We kunnen niet wachten om de magie van Pokémon weer op het grote scherm tot leven te brengen met de expertise van Fathom Events in de evenementenbioscoop.”

De langverwachte Pokémon the Movie: The Power of Us wordt in geselecteerde markten in bioscopen vertoond. Meer informatie over de bioscoopevenementen, inclusief deelnemende bioscopen, screeningdatums en ticketing, is binnenkort beschikbaar. Sinds het debuut als Pokémon the Movie: Everyone’s Story in Japan, waar de Pokémon-franchise is ontstaan, heeft de film al veel kijkers ontvangen.

“We zijn verheugd om samen met The Pokémon Company International te werken aan hun nieuwste filminvoer door Pokémon the Movie: The Power of Us buiten Japan te debuut,” zegt Ray Nutt, CEO van Fathom Events. “We verheugen ons op het leveren van nog een hoogwaardige Pokémon-ervaring die zowel nationaal als internationaal fans zal verrassen.”

Fans kunnen de eerste filmtrailer bekijken op de officiële Pokémon YouTube of hier;

video
play-rounded-fill

Ze kunnen nu ook www.FathomEvents.com bezoeken om zich aan te melden voor updates over de aankomende beperkte theatrale release.

Ga voor meer informatie over Pokémon-animatie naar www.pokemon.com/uk/ en neem deel aan het gesprek op sociale media met #PokemonThePowerOfUs.