Pokemon Trading Card Game – Illustratie wedstrijd promo kaart actie

Pokemon Trading Card Game – Illustratie wedstrijd promo kaart actie

The Pokemon Company heeft een nieuwe promokaart weggeefactie aangekondigd voor de Pokemon Trading Card Game (TCG) die beschikbaar zal zijn in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada.

De drie winnende inzendingen van de Pokemon TCG-illustratiewedstrijd van dit jaar staan ​​op de promotiekaarten die op dit moment worden weggegeven. Deze kaarten tonen respectievelijk Greninja, Arcanine en Bulbasaur. In de loop van de volgende 12 weken kunnen volgers die zich in de bovengenoemde gebieden bevinden zich aanmelden voor de aanbieding op deze officiële website. Nadat deze registratietijd is verstreken, ontvangen ze een kortingscode die kan worden gebruikt voor de aankoop van Pokemon Center-cadeaubonnen voor een waarde van maximaal £ 20 (of $ 20), op voorwaarde dat ze een bestelling plaatsen voor meer dan £ 20 aan koopwaar.

Pokemon TCG-illustratie wedstrijd

In het jaar 2022 was er een wedstrijd waarbij kunstenaars werd gevraagd foto’s in te sturen van een typische gebeurtenis in het leven van een Pokémon. De Pokémon-personages die artiesten kiezen om te portretteren, kunnen afkomstig zijn uit een pool van verschillende opties. Er waren in totaal bijna 10.000 inzendingen en er werden drie afbeeldingen geselecteerd om te worden omgezet in promotiekaarten.

Sets van de drie promotiekaarten met afbeeldingen van Arcanine, Greninja en Bulbasaur worden nu door ons weggegeven!

Stuur je gegevens in om een ​​code voor eenmalig gebruik te ontvangen die kan worden ingewisseld voor een set van drie Pokémon Trading Card Game-promokaarten met daarop Arcanine, Greninja en Bulbasaur met een in aanmerking komende aankoop van in totaal $ 30 USD (vóór belastingen), $ 30 CAD (exclusief GST), of £ 30 GBP. Als u uw aankoop doet in een van deze valuta, komt u in aanmerking voor deze actie (inclusief btw). Er is geen garantie dat codes voor eenmalig gebruik beschikbaar zullen zijn en er zijn aanvullende voorwaarden en beperkingen van toepassing.