Pokemon Trading Card Game nieuwe gameplay-mechanic Battle Styles

Pokemon Trading Card Game nieuwe gameplay-mechanic Battle Styles

The Pokémon Company heeft het nieuwe Battle Styles-gameplay-mechaniek aangekondigd voor de Pokémon Trading Card Game.

Geïnspireerd door de videogames Pokémon Sword en Pokémon Shield, bestaan ​​Battle Styles uit Single Strike Style, die krachtige, harde aanvallen levert die een tegenstander in één klap kunnen uitschakelen, en Rapid Strike Style, dat gebruik maakt van stiekeme, technische aanvallen waarmee een speler zijn tegenstander kan aanvallen wanneer dit het minst wordt verwacht.

Nieuwe gameplay-mechanica van Battle Styles

Elke Pokémon in de Pokémon TCG kan een Battle Style hebben, met Single Strike-kaarten versierd met een vleugje rood en Rapid Strike-kaarten met een vleugje blauw.

Daarnaast zijn Single Strike- en Rapid Strike-kaarten beschikbaar als Trainer- en Energy-kaarten, die de neiging hebben om Pokémon van die specifieke Battle-stijl te helpen en waarmee spelers een Single Strike- of Rapid Strike-deck kunnen bouwen.

Trainers kunnen Battle Style-kaarten verzamelen, ruilen en ermee spelen, zoals Single Strike Urshifu V, Rapid Strike Urshifu V, Single Strike Tyranitar V en Rapid Strike Empoleon V, in de nieuwe Battle Style-uitbreiding van Sword & Shield. The Pokémon Company International

Bovendien kunnen trainers uitkijken naar Single Strike Urshifu VMAX en Rapid Strike Urshifu VMAX in hun Gigantamax-vormen, zoals te zien is in de uitbreiding The Isle of Armor voor de videogames Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Releases en bonussen

De Sword & Shield-Battle Styles-uitbreiding wordt wereldwijd uitgebracht op 19 maart 2021 en is beschikbaar in boosterpakketten, Elite Trainer Boxes en speciale collecties, en bevat het volgende:

  • 60 Battle Style-kaarten
  • 12 Pokémon V en 16 volledige Pokémon V
  • Zes Pokémon VMAX
  • 19 Trainerkaarten en zes full-art Supporterkaarten
  • Twee speciale energiekaarten

Trainers kunnen meer leren over Battle Styles in een nieuwe trailer: [insert link]. Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar www.pokemon.co.uk/tgc

Ad