Pokemon Twilight Wings – Aflevering 4

Pokemon Twilight Wings – Aflevering 4

The Pokemon Company heeft zijn vierde aflevering van de Pokemon: Twilight Wings web-anime gepubliceerd. In de aflevering Evening wave is de Water-type gymleider Nessa te zien.

Ze keert korte tijd terug naar haar modellenwerk. Te midden van haar laatste fotoshoot – ze komt oog in oog te staan ​​met een bekend gezicht …

video
play-rounded-fill

De Engelse versie wordt waarschijnlijk volgende week uitgebracht.

Over Pokemon Twilight Wings

Pokémon: Twilight Wings, dat los staat van Pokémon the Series, speelt zich af in de regio Galar, waar Pokémon-gevechten zijn uitgegroeid tot een culturele sensatie.

In zeven afleveringen laat Pokémon: Twilight Wings in detail de dromen zien van de inwoners van Galar, de realiteit waarmee ze worden geconfronteerd, de uitdagingen die ze moeten overwinnen en de conflicten die ze moeten oplossen. Naast deze nieuwe verhalen kunnen fans verwachten dat een verscheidenheid aan Pokémon die oorspronkelijk in de Galar-regio is ontdekt, in de capsule-serie zal verschijnen.

Elke aflevering duurt ongeveer vijf minuten. Animatie wordt verzorgd door Studio Colorido, dat bekend staat om zijn warme en uitnodigende visuele ontwerpen en dynamische fotografische technieken, zoals te zien is in de anime-film Penguin Highway. De wereld van Pokémon evolueert terwijl Trainers Galar verkennen, en dit nieuwe tijdperk zal tot leven komen in de vorm van een animeserie gemaakt door een van de toonaangevende animatiestudio’s in Japan.

Ad