Pokemon: Twilight Wings – Eenmalige nieuwe aflevering op 5 november

Pokemon: Twilight Wings – Eenmalige nieuwe aflevering op 5 november

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat later dit jaar een nieuwe speciale aflevering van Pokemon: Twilight Wings anime wordt uitgezonden.

Deze nieuwe aflevering is een “uitbreiding” van de originele anime-miniserie Pokemon: Twilight Wings en zal zich naar verluidt afspelen in de Isle Of Armor en Crown Tundra van de Pokemon Sword And Shield Expansion Pass. Vandaar de naamgeving van de uitbreiding.

The new will be broadcast via Youtube on November 5th 2020.

Over Pokemon: Twilight Wings

Beleef een levendig nieuw avontuur in de regio Galar. Het avontuur bestond aanvankelijk uit zeven afleveringen;

Aflevering 1: Brief

Het eerste hoofdstuk van de nieuwe animatieserie met zeven afleveringen die zich afspeelt in de regio Galar, is nu beschikbaar om van te genieten.

Aflevering 2: training

Na het verliezen van Galars kampioen Leon, gaat Fighting-type Gym Leader Bea op pad met haar Pokémon om hun training te verbeteren. Zal ze haar innerlijke vastberadenheid vinden en sterker worden, of zal ze bezwijken voor de druk van een nederlaag?

Aflevering 3: Buddy

Hop verheerlijkt zijn oudere broer Leon, die samen met zijn partner Pokémon, Charizard, de titel van kampioen heeft verdiend. Wooloo, Hops partner Pokémon, is jaloers op de bewondering voor Leon’s Charizard en besluit te bewijzen dat hij ook de kampioenstitel waardig is.

Aflevering 4: golven in de vroege avond

Nessa, een ongelooflijk populaire Gym Leader en model, heeft er altijd naar gestreefd de beste te zijn. Haar focus is verdeeld over de twee beroepen, en voorzitter Rose adviseert haar om het ene pad te kiezen of het andere als ze echt nummer één wil zijn. Zal ze de ene droom opofferen om de andere na te jagen?

Aflevering 5: assistent

Er is nooit een moment rust voor Oleana, terwijl ze grote en kleine problemen oplost om Galar soepel te laten werken. Maar soms plaatst een pauze alles weer in het juiste perspectief en herinnert het ons eraan waarom we doen wat we doen.

Aflevering 6: Moonlight

Tommy krijgt ruzie met zijn vriend John en wil het goedmaken. Hij schakelt Allister in, de Gym Leader van het Ghost-type van Galar, om op een zeer ongebruikelijke manier te helpen.

Aflevering 7: Sky

De dag van Leons kampioenschapswedstrijd is aangebroken en dankzij de brief van John zijn alle kinderen van het ziekenhuis uitgenodigd om aanwezig te zijn! Maar in zijn opwinding verslaapt John zich en mist hij bijna zijn kans om naar het stadion te gaan. Zal hij in staat zijn om op tijd de strijd te halen?

Je kunt ze allemaal hier bekijken; https://www.youtube.com/playlist?list=PLQWzKIaERirwfvHB3m8CjnTK6ZzNA8wvJ