Pokemon: Twilight Wings – The Gathering of Stars

Pokemon: Twilight Wings – The Gathering of Stars

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat er een speciale nieuwe aflevering van zijn Pokemon: Twilight Wings web-anime eraan komt.

De speciale nieuwe aflevering (getiteld “The Gathering of Stars”) is nu beschikbaar om te bekijken. Deze keer ziet de aflevering de voormalige kampioen Leon zijn weg naar het Isle of Armor, om zijn meester te ontmoeten!

The Gathering of Stars

video
play-rounded-fill

We krijgen ook een kijkje in hoe andere trainers en Gym Leaders het doen … terwijl ze samenkomen voor een eindtoernooi!

Galarian Star-toernooi

Dit lijkt op het Pokemon Sword and Shield-spel, want na het voltooien van genoeg van The Crown Tundra, wordt er een nieuwe functie ontgrendeld in Wyndon. Dit is het Galarian Star Tournament en is een nieuwe draai aan de rematches.

In plaats van het op te nemen tegen de verschillende deelnemers aan de Champion Cup, waarbij je één tegenstander selecteert, doe je dit keer aan Multi Battles tegen verschillende paren. Het wordt ontgrendeld nadat je het volledige verhaal in het basisspel, de Isle of Armor en The Crown Tundra, hebt voltooid.

Elke voltooiing werkt als het voltooien van de Champion’s Cup, waardoor je een beloning van Ball Guy en een aanzienlijk bedrag kunt krijgen. De eerste voltooiing geeft u 1.000.000. De beloningen van Ball Guy komen overeen met die van het standaardtoernooi

Ad