Pokemon Twilight Wings – Zesde aflevering

Pokemon Twilight Wings – Zesde aflevering

The Pokemon Company heeft de zesde aflevering van de Pokemon: Twilight Wings web-anime gepubliceerd.

Deze volgende aflevering (“Moonlight”) bevat Allister the Ghost-achtige gymleider. Bekijk het eens;

video
play-rounded-fill

Pokemon Twilight Wings krijgt het hele jaar door in totaal 7 afleveringen te zien.

Beleef een levendig nieuw avontuur in de regio Galar. Begin nu met het bekijken van deze capsule-serie met zeven afleveringen – nieuwe afleveringen worden maandelijks toegevoegd.

Pokemon Twilight Wings – Afleveringsgids

Aflevering 1: Brief

U kunt nu genieten van het eerste hoofdstuk van de nieuwe animatieserie met zeven afleveringen in de regio Galar.

Aflevering 2: training

Na het verliezen van Galar’s Champion, Leon, gaat Fighting-type Gym Leader Bea met haar Pokémon op pad om hun training te verbeteren. Zal ze haar innerlijke vastberadenheid vinden en sterker worden, of zal ze bezwijken onder de druk van een nederlaag?

Aflevering 3: Buddy

Hop verafgoodt zijn oudere broer Leon, die samen met zijn partner Pokémon, Charizard, de titel van kampioen heeft verdiend. Wooloo, Hop’s partner Pokémon, is jaloers op de bewondering voor Leon’s Charizard en besluit te bewijzen dat het ook de kampioenstitel waardig is.

Aflevering 4: Early-Evening Waves

Nessa, een ongelooflijk populaire Gym Leader en model, heeft er altijd naar gestreefd de beste te zijn. Haar focus is verdeeld over de twee beroepen en voorzitter Rose adviseert haar om het ene of het andere pad te kiezen als ze echt nummer één wil zijn. Zal ze de ene droom opofferen om de andere na te jagen?

Aflevering 5: Assistent

Oleana heeft nooit een moment rust omdat ze grote en kleine problemen oplost om Galar soepel te laten werken. Maar soms plaatst een pauze alles terug in perspectief en herinnert het ons eraan waarom we doen wat we doen.

Aflevering 6: Moonlight

Na ruzie te hebben gemaakt met zijn vriend John, wil Tommy het goed maken. Hij schakelt Allister, Galar’s Ghost-type Gym Leader, in om op een zeer ongebruikelijke manier te helpen.