Pokemon Ultimate Journeys: The Series

Pokemon Ultimate Journeys: The Series

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat ze een nieuw animatieprogramma gaan produceren genaamd Pokemon Ultimate Journeys: The Series.

De show zal personages en een verhaal bevatten die nog nooit eerder zijn vertoond, waaronder twee hoofdrolspelers genaamd Liko en Roy in de Japanse versie. Het verhaal draait om de hoofdrolspelers terwijl ze spannende reizen maken door de Pokemon-wereld.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Ultimate Journeys: The Series

Sprigatito, Fuecoco en Quaxly, drie personages uit Pokemon Scarlet en Pokemon Violet, zullen verschijnen in de nieuwe anime, die gepland staat voor première in het jaar 2023. In zijn glanzende vorm zal de legendarische Pokemon Rayquaza er ook zijn om optreden. Afgezien daarvan krijgen we de indruk dat kijkers “zich kunnen verheugen op het ontcijferen van de geheimen van het Pokemon-universum – van intense Trainer-gevechten tot grappige Pokémon-interacties.”

De afsluiting van de reizen van Ash valt samen met de release van Pokemon Ultimate Journeys: The Series. Er is meer discussie over hieronder.

De volgende aflevering van de Pokémon-tekenfilm, getiteld ‘Pokémon Ultimate Journeys: The Series’, wordt uitgezonden na het einde van het momenteel uitgezonden seizoen, waarin Ash Ketchum en zijn Pikachu als overwinnaars uit het Masters Eight Tournament of the Pokémon World komen. Coronation-serie.

Na de historische overwinning van Ash als Pokémon-wereldkampioen – het hoogtepunt van zijn heldendaden in 25 seizoenen – kunnen fans zijn epische reis herdenken met een verzameling speciale afleveringen om “Pokémon Ultimate Journeys: The Series” tot een einde te brengen. Deze afleveringen zullen dienen als de laatste aflevering van de serie. Deze afleveringen belichten Pokémon en mensen die populair zijn bij fans, zoals Misty en Brock, en ze geven een kijkje in de toekomst voor ‘s werelds beste Trainer in dit, het laatste hoofdstuk voor Ash en zijn Pikachu.

De volgende speciale afleveringen dienen niet alleen ter ere van de enorme prestatie die Ash heeft geleverd, maar ze dienen ook als dankbetuiging van Pokémon aan alle fans die de reis met hem en zijn metgezel Pokémon Pikachu hebben afgelegd. Fans kunnen ook uitkijken naar wat er gaat gebeuren in de nieuwe animatieserie, die alles zal belichamen wat ze leuk vinden aan Pokémon-anime, inclusief actie, avontuur, vriendschap en Pokémon. Fans kunnen uitkijken naar wat er gaat gebeuren in de nieuwe animatieserie.

In de toekomst zullen verdere details over de volgende Pokemon-animatieserie met het publiek worden gedeeld.