Pokemon Unite – Mobiel 22 September, Pikachu Unite License en Holowear

Pokemon Unite – Mobiel 22 September, Pikachu Unite License en Holowear

De Pokemon MOBA-game Pokémon UNITE wordt op 22 september gelanceerd voor Android- en iOS-apparaten, met de mogelijkheid voor spelers om de voortgang te delen met de Nintendo Switch-versie door hun inlogaccounts te koppelen.

Pre-registraties voor de game zijn nu geopend, en als het pre-registratietotaal 2,5 miljoen bereikt, ontvangen alle deelnemers de Pikachu Unite-licentie als beloning. Als de registraties de 5 miljoen bereiken, ontvangen ze ook een Festival Style: Pikachu-holowear.

Over Pokémon UNITE

Pokémon UNITE is op 21 juli 2021 uitgebracht voor Nintendo Switch en binnenkort krijgen trainers een nieuwe manier van spelen met de release van de mobiele versie op 22 september 2021.

Preregistratie is al begonnen in de App Store en Google Play Store. Als u zich nog niet vooraf heeft geregistreerd, is er een extra stimulans om dit te doen. Als het preregistratietotaal 2.500.000 bereikt, ontvangen deelnemers een Pikachu Unite-licentie.

En als het pre-registratienummer 5.000.000 bereikt, krijgen deelnemers een speciale Holowear-Festival Style: Pikachu!

Als en wanneer deze drempels worden bereikt, claim dan de Pikachu Unite-licentie en Holowear door in te loggen op de mobiele versie van Pokémon UNITE en het inlogevenement te voltooien vóór 31 oktober 2021 om 07:59 uur PDT. Spelers die al de Pikachu Unite-licentie hebben, ontvangen in plaats daarvan Aeos-munten.

Kijk ten slotte uit naar de strijd als Mamoswine en Sylveon in Pokémon UNITE! Beide zijn aangekondigd als nieuwe speelbare Pokémon die binnenkort beschikbaar zullen zijn.

Vergeet niet dat spelers nu ook kunnen inloggen op de Nintendo Switch-versie van Pokémon UNITE om een ​​Zeraora Unite-licentie als speciaal cadeau te ontvangen. Als je hetzelfde inlogaccount koppelt aan zowel de Nintendo Switch- als de mobiele versie, kun je Zeraora ook in de mobiele versie gebruiken wanneer deze wordt gelanceerd.

Ad