Pokemon Unite – Nieuwe gameplay-opname online gelekt

Pokemon Unite – Nieuwe gameplay-opname online gelekt

We hebben wat lijkt op een volledig gameplay-lek voor Pokemon Unite met een video van ongeveer 14 minuten, die vrijwel een hele wedstrijd beslaat.

video
play-rounded-fill

Gelekte content

De video geeft ons een kijkje in een aantal nieuwe speelbare Pokemon voor de titel en hoe ze functioneren in de strijd. Waarschijnlijk is dit beeldmateriaal gelekt uit de eerder aangekondigde gesloten bèta van Pokemon Unite. Het is ook waarschijnlijk dat de video binnenkort om dezelfde reden wordt verwijderd.

Over Pokemon Unite

Pokémon UNITE is een strategisch teamgevechtspel dat gezamenlijk is ontwikkeld door The Pokémon Company en Tencent Games ’TiMi Studios . Pokémon UNITE is gepland als een platformonafhankelijke game voor Nintendo Switch en mobiele apparaten en kan gratis worden gestart.

In dit spel nemen spelers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten. Tijdens gevechten werken spelers samen met teamgenoten om wilde Pokémon te vangen, een level omhoog te gaan en hun eigen Pokémon te ontwikkelen, en de Pokémon van tegenstanders te verslaan terwijl ze proberen meer punten te verdienen dan het andere team binnen de toegewezen tijd.

Pokémon UNITE introduceert een nieuw soort Pokémon-gevecht: een gevecht dat teamwerk en strategie vereist. Het is eenvoudig en toch vol fijne kneepjes die wachten om uitgepakt te worden.

Ad